Quantcast

Nový kanál pro mileniály v Srbsku

| redakce | tisk

Obyvatelé Srbska získali 3. října 2020 novou televizní stanici s názvem Red TV. Podle oficiálních informací se stal šéfredaktorem a majitelem stanice Zeljko Mitrovic a provozovatelem zůstala jeho firma Pink International Company.

Mediální impérium Zeljka Mitrovice vzrostlo během jediného měsíce se založením této stanice, portálu o stejném názvu a také díky koupi Radio Lagune, za kterou zaplatil 250 tisíc eur.

V místních provládních médiích se již nějakou dobu inzerovala nová stanice, která odkazuje na miléniály. Red TV se vyznačuje dvěma technologickými epochami - televizí a internetem. Zatímco mnozí říkají, že mileniálové nesledují televizi, tvůrci Red TV věří v pravý opak. Celý program bude proto zaměřen na mladší populaci. Obsah poskytnou populární hvězdy z YouTube, Tik Toku a Instagramu.

Nový kanál byl zaregistrován Úřadem pro dohled na elektronickými médii (REM) v polovině září a program se vysílá od 3. října prostřednictvím všech kabelových operátorů. Red TV mohou také sledovat abonenti satelitních platforem Telekom Srbija (m:SAT TV) a Total TV. Kanál se vysílá místo programu Pink 2.

technické parametry - Red TV (paket Telekom Srbija):

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,798 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Conax

technické parametry - Red TV (paket Total TV):

Eutelsat 16A (16°E), freq. 11,554 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Irdeto + Videoguard

zdroj: satkurier.pl + danas.rs





Reklama




Vybrané články