Quantcast

Videotéka pro zákazníky T-Mobile televize na 3 měsíce zdarma

| redakce | tisk

Společnost T-Mobile dokončila přechod na novou platformu své T-Mobile televize dostupné přes internet. V uplynulých měsících tak bylo postupně převedeno 125 tisíc uživatelů. Jako poděkování za trpělivost s migrací jim proto T-Mobile nabídne od 10. října 2020 na tři měsíce zdarma kompletní Videotéku.

Na konci třetího čtvrtletí využívalo televizní služby od T-Mobile celkem 176 tisíc zákazníků, což je o 41 procent více než před rokem.

Zákazníci, kteří sledují T-Mobile televizi přes internet, si mohou zbrusu nový obsah Videotéky vyzkoušet od 10. října 2020 až do 15. ledna 2021 zcela mimořádně zdarma. Nová nabídka Videotéky nyní čítá přes 1 000 položek z nejrůznějších žánrů. Milovníci české klasiky si mohou zpříjemnit blížící se sváteční atmosféru filmovými stálicemi jako Postřižiny, Okresní přebor, Hovory s TGM, Gympl či Čára. Fanoušci dokumentů si jistě vyberou z nabídky titulů od Viasat, Discovery, či BBC Earth. Nechybí ani tituly pro děti či edukativní série z matematiky, fyziky, biologie a zeměpisu i sestřihy z nejzajímavějších momentů a magazíny z anglické, španělské, německé či italské fotbalové ligy, tenisu, cyklistiky, motorismu či jiných sportů.

Videotéku najdou diváci v menu své T-Mobile Televize. Není potřeba ji speciálně aktivovat, všechny tituly jsou automaticky k dispozici pro přehrání až do 15. ledna 2021. Po tomto datu bude kompletní nabídka dostupná jen pro předplatitele Videotéky. Ta měsíčně přijde na 99 korun. Za necelou stokorunu tak zákazník získá přístup k celé nabídce a nemusí platit za přehrání jednotlivých pořadů.

Videotéka zdarma bude dostupná i pro uživatele s T-Mobile SAT TV a T-Mobile Optic TV, kteří ji mohou využít ve svém mobilním zařízení.





Reklama




Vybrané články