Quantcast

Skylink: V prosinci volné vysílání devíti programů

| redakce | tisk

Po celý prosinec až do 5.1.2021 mohou všichni zákazníci satelitní platformy Skylink bez ohledu na jejich objednaný balíček programů sledovat celkem devět placených stanic.

Od úterý 1. 12. 2020 do úterý 5. 1. 2021 se mohou všichni zákazníci Skylinku těšit na volné vysílání následujících programů - CS Film, CS Horror, AMC, TV Paprika, Minimax, Cartoon Network a programových novinek CANAL+ Domo, Šlágr Premium HD a Mezzo HD.

CS Film nabídne trezorový film Všichni dobří rodáci nebo známou pohádku Strakonický dudák a CS Horror tajuplný snímek Rohy.

Filmový kanál AMC na vánoční svátky přichystalo podívanou ve formě kultovních filmů, jako jsou Kill Bill 1 a 2 s Umou Thurman nebo Robin Hood: Král zbojníků se skvělým Kevinem Costnerem v hlavní roli.

Lidé sledují programovou nabídku Skylinku (foto: M7 Group)
▲ Lidé sledují programovou nabídku Skylinku (foto: M7 Group)

Malé ratolesti zabaví Minimax s Kung Fu Pandou - Tlapky osudu a Lego FRIENDS: Dívky s posláním. Další porce pohádek, jako je Craig od potoka nebo Hromkočky hřmí, čeká na děti na programu Cartoon Network.

TV Paprika si pro všechny diváky připravila Adventní kalendář, kdy každý den v 18:00 odhalí jeden rychlý recept, který se v kuchyni zajisté nikomu neztratí. Případně je možné čerpat další inspiraci z Gordnovy vánoční tabule.

Nově zařazený lifestylový program CANAL+ Domo je tu pro všechny diváky s vášní pro vaření a péči o dům a zahradu, kteří ocení praktické tipy a návody. 365 obědů Mariety Marecké, Renovace za 48 hodin nebo David v Evropě, to je jen malá ochutnávka z připravených pořadů, který je možné sledovat v rámci volného vysílání.

Novinkou v nabídce Skylinku je hudební stanice Šlágr Premium HD, která má jediný cíl - přinést domů krásné melodické písničky a dobrou náladu, která je tolik potřeba. 24 hodin denně se o to budou starat největší hvězdy nejen Šlágru TV, ale také hvězdy československé pop-music i zahraniční interpreti z mnoha zemí. Šlágr Premium HD je zařazen od balíčku Smart a je součástí volného vysílání.

Diváci si mohou od 1. 12. vychutnat výjimečná živá vystoupení opery, baletu nebo klasické vážné hudby také s programem Mezzo HD, který je nyní vysílán ve vysoké kvalitě.

Programy CS Film, AMC, Mezzo HD, Minimax a Cartoon Network můžete se službou Skylink Live TV sledovat také v mobilu, tabletu, PC nebo chytré TV.





Reklama




Vybrané články