Quantcast

Odešel Radim Pařízek

| redakce | tisk

Radim Pařízek, podnikatel a provozovatel celoplošného terestrického multiplexu 24, v úterý 2. března zemřel. Odešel velký člověk, lídr, hudebník a vizionář. Podle provozovatele multiplexu podlehl komplikacím spojeným s nedávnou operací.

"Celý náš tým na něj vzpomíná, pracujeme všichni dál, jak by si on určitě přál...," uvedl tým Digital Broadcasting na oficiálních stránkách Multiplexu 24.

Radim Pařízek byl hudebníkem a lídrem rockové skupiny Citron. Legendární metalová skupina pod jeho taktovkou absolvovala úspěšné turné po Evropě a Spojených státech. Prodala více než 1 milion desek a v roce 1987 získala Zlatého slavíka. Uvedla na své stránce na sociální síti Facebook televize Rebel.

V roce 1998 Radim Pařízek založil Rádio Čas, jednu z nejposlouchanějších rozhlasových stanic na Moravě a ve Slezsku. Později založil rockové Rádio Čas Rock, dopravní Rádio Dálnice a také zábavní a lifestylovou televizi Relax. S přechodem na pozemní digitální vysílání se stal majitelem společnosti Digital Broadcasting, provozovatelem celoplošného DVB-T multiplexu 4 (přes DVB-T2 multiplex 24).





Reklama




Vybrané články