Quantcast

Všechny díly seriálu Přátelé od 15. dubna na HBO GO

| redakce | tisk

Oceňovaný a fanoušky oblíbený seriál se na HBO GO objeví od 15. dubna. Hned od prvního dne bude k dispozici všech deset sérií ikonického sitkomu.

Seriál Přátelé je jedním z nejlépe hodnocených televizních seriálů, je vítězem několika Zlatých glóbů a cen Emmy a držitelem mnoha nominací. Díky chytrému a sofistikovanému humoru dává každá epizoda nahlédnout do pocitů a myšlenek hlavních postav - skupiny přátel žijících v New Yorku.

Všech 236 epizod seriálu se natáčelo na legendární scéně č. 24 filmových studií Warner Bros. v Burbanku v Kalifornii. Hlavní postavy ztvárnili Jennifer Aniston v roli Rachel Greenové, Courteney Cox jako Monica Gellerová, Lisa Kudrow jako Phoebe Buffetová, Matt LeBlanc jako Joey Tribbiani, Matthew Perry v roli Chandlera Binga a David Schwimmer jako Ross Geller. Během deseti sérií se v hostujících rolích objevila řada známých herců a hereček, například Brad Pitt, Reese Witherspoon,

Kultovní seriál Přátelé (foto: HBO)
▲ Kultovní seriál Přátelé (foto: HBO)

Susan Sarandon, George Clooney, Paul Rudd, Tom Selleck, Bruce Willis, Kathleen Turner, Sean Penn, Gary Oldman, Ben Stiller, Winona Ryder a Julia Roberts.

Seriál Přátelé vytvořili Marta Kauffman a David Crane, kteří jsou společně s Kevinem Brightem také hlavními producenty.

Přátelé se vysílali od září 1994 do května 2004 v 10 sériích a 236 epizodách.

Všechny epizody budou na HBO GO dostupné s českými titulky a dabingem od 15. dubna.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články