Quantcast

Nový zpravodajský kanál 7NN

| redakce | tisk

7NN je název nové televizní stanice, která se ve španělských domácnostech objeví v říjnu 2021. Za novým mediálním projektem stojí bývalý generální ředitel společnosti Intereconomia Marcial Cuquerella. 7NN bude vysílat v pozemní digitální televizi TDT a na placených televizních platformách.

Další televizní kanál, La Séptima, má být spuštěn na konci roku 2021. Zatímco tento projekt se zaměřuje na liberální publikum, projekt Marciala Cuquerella je prezentován jako nový referenční bod pro konzervativnější publikum. Z tohoto důvodu chce 7NN být volbou pro současné diváky kanálů, jako jsou TRECE a El Toro TV.

Nová stanice začne vysílat 12. října 2021 a chce být alternativou na trhu s více než 12 hodinami vysílání denně a více než 777 hodinami zpravodajského obsahu měsíčně. Programové schéma se bude skládat ze 7 klíčových pořadů věnovaných zpravodajství, analýzám a publicistice.

7NN nebude kanálem vysílajícím pouze ve Španělsku. Provozovatel oznamuje, že bude stanice dostupná i v dalších španělsky mluvících zemích, jako jsou Peru, Chile, Ekvádor, Mexiko, Spojené státy a Argentina. Mezi potvrzenými členy nového týmu jsou novináři dobře známí divákům konzervativních kanálů a médií.

zdroj: satkurier.pl + mondoplus.tv





Reklama




Vybrané články