Quantcast

28,2E: Vánoční kanály Great! Xmas a Trace Xmas jsou tu

| redakce | tisk

Předvánoční čas začíná. Minimálně na britských televizních stanicích. Filmové kanály Great! Movies a Great! Movies +1 a hudební Trace Hits se divákům představily ve svátečním balení.

Great! Movies nyní vysílá pod pozměněným názvem Great! Movies Christmas (zkráceně Great! Xmas), včetně časově posunuté verze. Videoklipová televize Trace Hits se nyní přechodně nazývá Trace Xmas.

Great! Xmas - záběr z příjmu stanice
▲ Great! Xmas - záběr z příjmu stanice

Cílem těchto volně ( FTA) vysílaných programů je divákům nabídnout program složený z obsahu, který se týká nejkrásnějších svátků v roce. Filmové kanály se zaměřují na snímky s vánoční tématikou, podobně Trace Xmas do programu zařazuje zimní a vánoční klipy. Dočasně rebrandované kanály také míří na zadavatele reklamy, kteří mohou svými reklamními spoty cílit na diváky, kteří mohou vyhledávat vánoční dárky pro své nejbližší.

Trace Xmas - záběr z příjmu stanice
▲ Trace Xmas - záběr z příjmu stanice

Great! Xmas (+1) a Trace Xmas se vysílají přes satelit Astra 2F v britském svazku. Pokrytí je proto primárně nasměrováno na britské ostrovy. Mimo toto území signál postupně klesá. Nicméně s parabolami větších rozměrů je možný i v některých částech Evropy.

technické parametry - Great! Xmas, Great! Xmax +1:

• Astra 2F (28,2°E), freq. 11,306 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA

technické parametry - Trace Xmas:

• Astra 2F (28,2°E), freq. 11,343 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA





Reklama




Vybrané články