Quantcast

Filmové kanály TNT v Německu s novými názvy

| redakce | tisk

V sobotu 25. září 2021 se kanály TNT Film, TNT Comedy a TNT Serie, které jsou dostupné na německy mluvících trzích, představily pod novou značkou Warner TV. Název TNT je méně známý, a proto bylo v červnu letošního roku rozhodnuto o změně značky.

K podobným změnám dojde 23. října i v Polsku. Společnost Warner si od změny značky slibuje posílení své značky po celém světě.

Zábavní konglomerát WarnerMedia v současné době přejmenovává své vlastní kanály TNT v celé Evropě. Warner TV již existuje ve Francii a další evropské země včetně Polska jsou na řadě. V Německu v sobotu 25. září přesně v 6:00 hodin zahájily vysílání kanály pod novými názvy Warner TV Film, Warner TV Comedy a Warner TV Serie.

Warner TV Film, Warner TV Comedy, Warner TV Serie (foto: Warner)
▲ Warner TV Film, Warner TV Comedy, Warner TV Serie (foto: Warner)

Výhodou nové rodiny kanálů WB je, že značka Warner Brothers je mnohem silnější a více přítomná v povědomí lidí. Proto bylo rozhodnuto stanice přejmenovat. Společnost Warner je prostě známější než TNT.

Warner TV Film nabízí nejlepší mezinárodní hity a strhující zábavu s velkými hvězdami filmové historie. V nabídce jsou mimo jiné kultovní filmy o Batmanovi. Společnost Warner TV Film již při svém spuštění oslovuje přibližně 5,5 milionu domácností v německy mluvících zemích.

Warner TV Comedy nabízí především populární sitcomy, jako jsou "Přátelé", "Chůva k pohledání", "Fresh Prince" a vybranou produkci sesterské televizní společnosti Turner nebo HBO Max Originals. Warner TV Comedy je dostupná přibližně 6,5 milionu domácností v německy mluvících zemích.

Warner TV Serie je kanál, který nabízí poutavé příběhy a velké vzrušení, zaměřuje se na dramatické, akční a kriminální seriály i známé klasiky. Nabídka zahrnuje filmy "SEAL Team", "Animal Kingdom", originální produkci HBO Max a oceňované německé vlastní produkce. Warner TV Serie má v německy mluvících zemích dosah přibližně 7 milionů domácností.

Všechny kanály jsou předplatitelům platformy Sky Deutschland poskytovány ze satelitů Astra 19,2°E v systému podmíněného přístupu VideoGuard. Programy se vysílají ve vysokém rozlišení (HDTV) a s dvoukanálovým zvukem v němčině a angličtině.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články