Quantcast

ABS 2A: Sportovní UDAR HD s novou symbolovou rychlostí

| redakce | tisk

Nový ruský sportovní kanál UDAR HD v mezinárodní verzi je možné přijímat stále bezplatně ( FTA) ze satelitu ABS 2A (74,7°E). Provozovatel multiplexu provedl změnu jednoho z vysílacích parametrů - snížil symbolovou rychlost (SR) a paket je nutné znovu naladit.

Změna má jeden pozitivní efekt - multiplex je nyní možné naladit na více přijímačích. Původně se vysílal paket s SR 45 Msymb/s a na některých boxech byly problémy s naladěním nového paketu. Potíže s laděním paketu by proto měly být minulostí.

UDAR HD Int. - záběr z příjmu stanice
▲ UDAR HD Int. - záběr z příjmu stanice

UDAR HD je nový ruský sportovní kanál zaměřený na bojová umění s důrazem na pěstní souboje z předních ruských a světových akcí a také obsah MMA. Stanice se postupně objeví v nabídkách ruských televizních operátorů. Pro země SNS je v provozu mezinárodní feed UDAR HD Int., který se momentálně vysílá volně (FTA). Není známo, zda stávající bezplatný signál je k dispozici v rámci propagace značky a obsahu stanice dočasně FTA nebo zda bude i tento signál zakódován. Verze UDAR HD pro ruský trh je od počátku kryptován systémem Irdeto.

Multiplex s UDAR HD Int. se vysílá ze satelitu ABS 2A (74,7°E) z ruského svazku. Pokrytí je primárně nasměrováno na území Ruské federace. Příjem je možný i v okolních zemích, včetně území střední Evropy.

aktuální technické parametry - JWL, TDK, UDAR HD:

• ABS 2A (74,7°E), freq. 11,040 GHz, pol. H, SR 35000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články