Quantcast

Novinky na Prima SHOW: Obsedantně kompulzivní uklízeči a Příběhy z porodnice

| redakce | tisk

Reality kanál Prima SHOW uvede v příštích dnech hned dvě premiérové zahraniční reality show. V sobotu 12. února odstartuje pořad Emma Willis: Příběhy z porodnice, ve kterém britská moderátorka a bývalá modelka zažívá, jaké to je pracovat tři měsíce v porodnici.

O týden později, v sobotu 19. února, zařadí Prima SHOW dokumentární sérii Obsedantně kompulzivní uklízeči. V zábavném pořadu vezme parta posedlých uklízečů útokem britské domácnosti.

Emma Willis: Příběhy z porodnice (foto: FTV Prima)
▲ Emma Willis: Příběhy z porodnice (foto: FTV Prima)

Emma Willis: Příběhy z porodnice (Od 12. února, sobota a neděle v 18.00)
Oblíbená moderátorka a bývalá modelka Emma Willisová zažívá, jaké to je pracovat v porodnici. Celé tři měsíce pracuje na čtyřech směnách týdně, ve dne i v noci, aby odhalila neobyčejné příběhy z porodnice a zjistila, proč je to jedno z vůbec nejtěžších povolání, a zároveň pracovní pozice, která člověka nejvíce naplňuje.

Sledujte, jak si populární moderátorka a bývalá modelka Emma Willisová poradí s tříměsíční pracovní pozicí ve velice rušném prostředí porodnice Nemocnice princezny Alexandry v anglickém městě Harlow. Emma zde pracuje jako asistentka péče o matku a dítě. Má čtyři směny týdně, ve dne i v noci. Úzce spolupracuje s porodním týmem, který pomáhá miminkům na svět. A zjišťuje přímo z první ruky, proč je práce v porodnici jedním z vůbec nejtěžších, ale zároveň nejvděčnějších povolání.

Obsedantně kompulzivní uklízeči (foto: FTV Prima)
▲ Obsedantně kompulzivní uklízeči (foto: FTV Prima)

Obsedantně kompulzivní uklízeči (Od 19. února, sobota a neděle v 19.00)
Půl milionu Britů mění povlečení jen třikrát do roka. Ale najdou se i tací, kteří neúnavně a s nečekaným nadšením vedou nekonečné válečné tažení proti veškeré špíně a nepořádku. Zábavný dokumentární seriál Obsedantně kompulzivní uklízeči představuje podivuhodné Brity, kteří sami přiznávají, že jsou tak posedlí uklízením, až z toho nemůžou spát. Dokud je nějaká šmouha na okně nebo drobek na stole, nespočinou!

zdroj: FTV Prima





Reklama




Vybrané články