Quantcast

Finále Super Bowl živě: předzápasové studio i český komentář

| redakce | tisk

V neděli 13. února se koná 56. finále Národní ligy amerického fotbalu (NFL). Takzvaný Super Bowl je dlouhodobě nejsledovanější sportovní akcí ve Spojených státech. Diváci uvidí finále v přímém přenosu a s českým komentářem na stanici Premier Sport 2.

V letošním finále se proti sobě utkají týmy Los Angeles Rams a Cincinnati Bengals. Přímý přenos začne na kanálu Premier Sport 2 v neděli 13. února v 23:30 hodin.

První hodinu zpestří předzápasové studio, poté následuje živý přenos ze supermoderního SoFi Stadium ve městě Inglewood (Kalifornie), který má kapacitu 70 000 návštěvníků.

Přenos na stanici Premier Sport 2 budou moderovat Jindřich Rajchl, který se komentování přímých přenosů ze severoamerické ligy NFL věnuje dlouhodobě a trenér a manažer týmu Prague Black Panthers Jan Štiegler. Tuto dvojici doplní zkušení komentátoři Ondřej Horák a Ladislav Fabo.

Předzápasové studio se kromě analytického rozboru a zajímavostí k NFL bude zhruba dvacet minut věnovat konci kariéry legendárního Toma Bradyho. Dalším tématem pak bude historie a zajímavosti halftime show, tedy koncertu během poločasové přestávky. Tu letošní vyplní Eminem, Snoop Dogg nebo R&B zpěvačky Mary J. Blige.

Poprvé se Super Bowl odehrál mezi týmy Green Bay Packers a Kansas City Chiefs 15. ledna 1967 na stadionu v Los Angeles. Super Bowl se pravidelně umísťuje mezi nejsledovanějšími pořady ve Spojených státech, sledovanost od roku 1972 neklesla pod 50 milionů diváků.

Premier Sport 2 je součástí balíčků operátorů O2 TV, Telly, T-Mobile SAT TV/T-Mobile TV, Magio Sat/Magio TV a Nová Digi TV SK.





Reklama




Vybrané články