Quantcast

Vánoční filmový kanál GREAT! xmas odstartoval

| redakce | tisk

Předvánoční televizní období bude zřejmě letos výrazně delší. Již začátkem tohoto měsíce odstartovala hudební Trace Xmas, která dočasně nahradila běžné vysílání Trace Hits. Nyní se dočkali i filmoví fanoušci, kteří vyhledávají romantické filmy týkající se vánočních svátků a zimního období.

Majitel filmových kanálů GREAT!, společnost Narrative Entertainment UK Limited, uvedla na britský trh televizní kanál GREAT! Classic ve svátečním kabátku. Stanice byla dočasně rebrandována na GREAT! xmas (GREAT! christmas). Dočasný sváteční kabátek dostala i její časově posunutá verze +1h (GREAT! Classic +1 je nyní GREAT! xmas +1).

GREAT! xmas +1 - záběr z příjmu stanice
▲ GREAT! xmas +1 - záběr z příjmu stanice

Cílem stanice je přinést na televizní obrazovku sváteční předvánoční pohodu a pravou zimní romantiku. Divákům nabízí řadu klasických vánočních filmů, zadavatelům inzerce možnost oslovit televizní diváky lákavými vánočními nabídkami produktů a služeb.

Na britských ostrovech jsou dočasné tzv. vánoční kanály známé a diváky vyhledávané. Na tuto skutečnost proto reagují vysílací společnosti svými pop up kanály.

Stanice GREAT! xmas (GREAT! christmas), včetně časově posunuté verze se vysílají ze satelitu Astra 2F (28,2°E) z transpondéru v britském svazku. Příjem je proto bezproblémový s parabolami malých rozměrů na britských ostrovech. Mimo toto území signál slábne a příjmové podmínky se liší podle místa příjmu.

technické parametry - GREAT! xmas, GREAT! xmas +1:

• Astra 2F (28,2°E), freq. 11,307 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA





Reklama




Vybrané články