Quantcast

O2 TV Sport s esportem. Odvysílá přenosy z e:LIGY

| redakce | tisk

Nejkvalitnější turnaj v hraní konzolové hry EA SPORTS™ FIFA 23" v Česku se objeví na televizní stanici O2 TV Sport, která se prostředí esportu dlouhodobě věnuje. Do e:LIGY se zapojí všechny kluby FORTUNA:LIGY se svými týmy, chybět nebudou největší hvězdy domácí scény.

Stanice O2 TV Sport se esportům věnuje každý týden v pravidelném časovém slotu od 19:00 hodin, kdy nabízí například nejprestižnější šampionát ve virtuálních závodech Virtual GP. Vedle toho mají diváci v nabídce i esportové přenosy z basketbalu, fotbalových turnajů či z mistrovství světa dronů.

Diváci O2 TV Sport se na premiérový přenos z e:LIGY mohou těšit již v neděli 4. prosince, kdy se od 18:30 hodin představí týmy FCVP Esports a FC TRINITY Zlín a následně od 20:00 hodin vyzve Sparta Esports - ENTERPRISE loňského mistra FC Baník Ostrava.

e:LIGA na O2 TV Sport (foto: O2)
▲ e:LIGA na O2 TV Sport (foto: O2)

Všechny týmy se střetnou jedenkrát každý s každý v průběhu patnácti ligových kol. Letos pouze nejlepších dvanáct se kvalifikuje do play-off a dalšího držitele mistrovské trofeje poznáme po finálovém víkendu 25. - 26. března 2023.

Mezi hráči, kteří se představí v barvách týmů FORTUNA:LIGY, nechybějí samozřejmě největší hvězdy české FIFA scény. Dlouhodobě ustálené ikony Emericksona (Sparta Esports - Enterprise), CptKubajze (SK Slavia Praha) nebo T9Lakyho (FCVP Esports) budou letos jistě prohánět Miki v pardubickém, DRMi10 v brněnském nebo Mrkyy v libereckém dresu. Překvapit může ale kdokoliv ze startovního pole tak, jako se to třeba loni podařilo týmu FC Baník Ostrava, který obhajuje prvenství z minulého ročníku e:LIGY ve stejné sestavě.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články