Quantcast

Handi Talks Terezy Kubíčkové. Nový pořad O2 TV Sport

| redakce | tisk

V pondělí 13. února od 22:00 hodin uvede stanice O2 TV Sport nový pořad s názvem Handi Talks Terezy Kubíčkové. V osmi dílech se diváci seznámí s řadou těžkých životních osudů, nepříjemných proher, ale i nezapomenutelných úspěchů a slavných okamžiků českých handicapovaných sportovců. První inspirativní příběh přinese plavec Jan Povýšil, který na paralympijských hrách dokázal vybojovat pět bronzových medailí.

Pořadem Handi Talks, který se bude vysílat každé druhé pondělí hned po oblíbené show TIKI-TAKA, provází Tereza Kubíčková, kterou fanoušci znají například z pozice hokejové a fotbalové reportérky stanice O2 TV Sport.

V první sérii máme natočeno osm dílů s osmi různými sportovci. Každý příběh nabídne přibližně dvacetiminutový medailonek, ve kterém zmapujeme životní cestu handicapovaného sportovce. Ze dna na vrchol! Tak zní ústřední motto celého pořadu,“ prozradila autorka projektu Tereza Kubíčková.

Handi Talks Terezy Kubíčkové (foto: O2 TV)
▲ Handi Talks Terezy Kubíčkové (foto: O2 TV)

Handi Talks Terezy Kubíčkové zapadá do dlouhodobé strategie stanice O2 TV Sport, která se aktivně podílí na řadě prospěšných projektů. „Snažíme se, aby naše tvorba nejen bavila diváky, ale i pomáhala tam, kde je potřeba. Ať už je to podpora charitativního týmu osobností REAL TOP PRAHA, sbírka z pražského derby pro Člověka v tísni nebo nyní nový pořad Handi Talks. Ten především otevírá prostor pro témata, která nemají v televizním prostředí tolik místa,“ uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport. „Mohu prozradit, že se jedná o první seriál ze série O2 TV originals. Další obsah z vlastní tvorby bude již brzy následovat,“ doplnil Kindernay.

Vznik nového pořadu vítá i Český paralympijský výbor. „Jsme moc rádi, že parasport začíná dostávat více mediálního prostoru než v minulosti. Cílem Českého paralympijského výboru je přiblížit sport handicapovaných na podobnou úroveň jako sport nehandicapovaných, a proto je skvělé, že se právě parasport dostane k dalším sportovním fanouškům. Věřím, že budou silné příběhy úspěšných českých sportovců bavit i televizní diváky na O2 TV Sport," řekla Veronika Macková, ředitelka komunikace Českého paralympijského výboru.

Velmi kvitujeme i výběr moderátorky Handi Talks, protože Tereza Kubíčková zná paralympijské prostředí, dlouhá léta působila po pozici tiskové mluvčí Českého paralympijského výboru, a to pořadu může jen pomoci,“ dodala Veronika Macková.

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články