Quantcast

TV Nova natáčí další řadu seriálu Zlatá labuť

| redakce | tisk

Unikátní dobový seriál TV Nova Zlatá labuť se dočká svého pokračování. Natáčení nových dílů právě začalo. Diváci se po prázdninách mohou těšit, že společně s oblíbenými postavami nahlédnou do léta roku 1939.

Obstojí soudržnost, osobní statečnost a lidskost v době, která lámala charaktery?

Na obyvatele Československa naplno doléhá tíha doby. Hrdinové seriálu tak budou muset čelit mnoha situacím, které prověří jejich charakter.

Seriál Zlatá labuť (foto: TV Nova)
▲ Seriál Zlatá labuť (foto: TV Nova)

Právě jsme začali natáčet novou sérii, na kterou se diváci mohou těšit po prázdninách. Příběhy Báry, Petra, Ireny, Aleny a všech ostatních postav budou pokračovat pod ještě větším tlakem nacistické okupace,“ prozrazuje producent seriálu Filip Bobiňski a k závěru letošní sezóny dodává: „Už v závěru této sezony začne citelně přituhovat. Nacističtí okupanti začínají více uplatňovat svou sílu na naše postavy. Vše vyvrcholí překvapením, kdy se diváci dozvědí, kdo převezme nadvládu nad naším obchodním domem.“

Osudů hrdinek a hrdinů našeho seriálu se dotknou konkrétní historické události jako fotbalový zápas Česko: Německo, vlastenecký pochod na Říp nebo bojkot veřejné dopravy. Nejen rodina Kučerových se ocitne pod obrovským tlakem. Diváci se dozví, kdo z našich postav se ukáže jako charakter a kdo se pod tíhou doby zlomí. Nová sezóna také nabídne více exteriérových scén, ukážeme nová atraktivní prostředí, točit budeme i se zvířaty. Změna čeká i herečky v rolích prodejních asistentek, obléknou totiž nové letní uniformy,“ slibuje kreativní producentka Klára Follová.

Seriál Zlatá labuť (foto: TV Nova)
▲ Seriál Zlatá labuť (foto: TV Nova)

Máme nové šaty v jiné barvě a především z jiného trochu příjemnějšího materiálu. Měly jsme rády i ty původní uniformy, které byly moc hezké, ale když v čemkoliv strávíte hodně času, tak vás to po nějaké době trošku omrzí. Takže jsme tuto změnu s nadšením přivítaly,“ doplnila Marta Dancingerová představitelka prostořeké prodavačky Báry. Diváci se jistě i v té nadcházející sezóně mohou těšit na další opulentní „módní přehlídku“ kostýmů z dílny Michaely Horáčkové Hořejší.

Seriál se dočká posily v režisérském týmu. Vedle Braňa Holička a Bisera Arichteva bude nově Zlatou labuť režírovat Petr Nikolaev. Ten v minulosti režíroval například filmy Báječná léta pod psa, Lidice nebo Příběh kmotra. Režíroval také drama Muž, který stál v cestě, které má tento čtvrtek 25. května premiéru. Partnery filmu jsou Voyo a TV Nova.

První sezóna seriálu Zlatá labuť má 21. dílů a poslední díl před prázdninami je naplánovaný na 22. června. Další informace o nové řadě seriálu Zlatá labuť se diváci dozví během léta.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články