Quantcast

SledovaniTV nabízí balíček volitelných kanálů v srpnu jen za 1 Kč

| redakce | tisk

SledovaniTV v srpnu zlevňuje balíček Mých 7 na 1 Kč za první měsíc. Uživatelé si mohou namíchat 7 prémiových kanálů podle svých preferencí. Všichni uživatelé navíc získají tři prémiové kanály v srpnu zdarma.

Uživatelé služby SledovaniTV se mohou v srpnu těšit na promo akci věnovanou balíčku Mých 7. Ten umožňuje vybrat si ze široké nabídky 67 kanálů každý měsíc 7 stanic podle vlastních preferencích. V průběhu srpna si jej mohou uživatelé vyzkoušet za pouhou 1 Kč, respektive 0,10 € na Slovensku. Po skončení akce bude cena standardních 169 Kč/6,79 €.

Aplikace SledovaniTV (foto: SledovaniTV)
▲ Aplikace SledovaniTV (foto: SledovaniTV)

Druhou akcí, na kterou se mohou zákazníci v srpnu těšit, jsou každoměsíční promo kanály. Tentokrát provozovatel pro uživatele připravil hned tři prémiové kanály různých žánrů.

Filmové nadšence potěší stanice Film+, která přináší filmy a seriály z domácí i zahraniční produkce. Milovníci reality show ocení lifestylovou stanici TLC, kde mohou sledovat pořady jako Můj 270kg život, 90denní snoubenci či Beďarová doktorka. Třetím kanálem, který budou mít uživatelé zcela zdarma, je Crime & Investigation. Kanál, který se zaměřuje na dokumenty o opravdových zločinech.

Balíček Mých 7 přináší všem uživatelům možnost vybrat si oblíbené kanály různých žánrů. Uživatelé dlouhodobě volají po možnosti vlastního sestavení balíčku. Díky naší akci si jej mohou uživatelé vyzkoušet za pouhou 1 Kč,“ říká Head of Marketing společnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

zdroj: SledovaniTV





Reklama




Vybrané články