Quantcast

Voyo má v součtu milion předplatitelů

| redakce | tisk | názory

Významné mety dosáhla streamovací platforma Voyo, která je součástí mediální skupiny CME. Služba Voyo překročila hranici milionu platících zákazníkům v rámci trhů, na kterých působí.

Nejvýraznější nárůst předplatitelů má Voyo z České republiky, Slovenska a Slovinska.

Dušan Švalek, zástupce generálního ředitele CME (foto: CME)
▲ Dušan Švalek, zástupce generálního ředitele CME (foto: CME)

Od roku 2020, kdy se majitelem mediální skupiny CME stala PPF, zaznamenala streamovací platforma sedmnáctinásobný nárůst klientů z původních 135 tisíc předplatitelů.

CME v lednu 2021 představilo novou strategii, která reagovala na probíhající digitální transformaci mediálního odvětví. Součástí strategii byly výrazné investice do technologického řešení, marketingu a distribučních kanálů. Výsledkem je 37 lokálních titulů Voyo Originál, které byly vyrobeny za tři roky. CME je nejsilnější lokální SVOD poskytovatel na většině ze šesti trhů, na kterých společnost působí.

Vzestup SVOD změnil podobu mediálního průmyslu. Diváci jsou hladoví po novém obsahu a vidíme, že tento trend stále roste nejen na Slovensku, ale napříč našimi trhy. Věřím, že za diváckým úspěchem Voyo stojí to, že dokážeme reagovat na probíhající změny v odvětví a investujeme na správných místech,“ říká zástupce generálního ředitele CME Dušan Švalek.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články