Quantcast

Great! Real zahájil technické testy

| redakce | tisk | názory

Nový britský bezplatný ( FTA) tématický kanál Great! Real zahájil technické testy na satelitu Astra 2F (28,2°E). Program bude poskytován i v časově posunuté verzi +1 hodina, která je již také testována.

Kanál Great! Real testuje na programovém slotu 53335. Její timeshiftová mutace je na pozici 53385, což jsou zároveň service ID těchto programů. Programy se testují v MPEG-2 v plném SD rozlišení (720x576). Testy jsou složeny z loga programu a programových upoutávek.

Great! Real - záběr z příjmu stanice
▲ Great! Real - záběr z příjmu stanice

Pravidelné vysílání Great! Real bude spuštěno ve středu 20. března 2024. Kanál bude věnovaný příběhům založeným na faktech. Ve stejnou dobu skončí dětský kanál Tiny Pop.

Skupinu kanálů Great! aktuálně tvoří stanice Great! TV, Great! Action, Great! Movies a Great! Romance. Kromě posledně vyjmenované stanice mají všechny programy i verzi s posunem +1 hodina.

Great! Real - záběr z příjmu stanice
▲ Great! Real - záběr z příjmu stanice

Programy Great! vysílají ze satelitu Astra 2F z britského paprsku. Hlavní zóna pokrytí je nasměrována na britské ostrovy. Směrem do Evropy signál postupně slábne. Nicméně v některých oblastech střední Evropy je možný příjem s parabolami větších rozměrů (v závislosti na lokalitě).

technické parametry - Great! Real, Great! Real +1h:

• Astra 2F (28,2°E), freq. 11,307 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články