Quantcast

Gital rozšíří nabídku o další program

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Gital rozšíří nabídku o další program

Společnost Gital připravuje další rozšíření programové televizní nabídky. Na třetím transpondéru CS Linku na družici Astra 1E se dnes v 16:00 hodin objevil nová kanálová pozice pod identifikací Test.

Test kanál je již aktivní i po stránce obrazového a zvukového datového toku. Dekódovací karta ale program zatím neotevírá.

Co se bude vysílat na pozici Test zatím není známo a ani kdy bude nový program zařazen do nabídky a následně otevřen zákazníkům Gitalu.

Test kanál kódovaný systémem CryptoWorks (CAID 0D0F) se vysílá na družici Astra 1E (23,5°E), na kmitočtu 11,876 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S, video PID 2928, audio PID 2929. Jde v pořadí již o osmý program na nové kapacitě. Na tomto kmitočtu se dále vysílají programy Eurosport, Galaxie Sport (Nova sport), Sport 5, HBO, CS Mini/CS Film/XXX Xtreme, Film+ a DoQ. Všechny programy jsou dostupné na kartách Gital. Některé z nich i na přístupových kartách konkurenčních distributorů Towercom (Skylink) a Trade and Technology (TT Karty).





Reklama




Vybrané články