Quantcast

Sport1 končí, bude NHL na Primě?

| Tisk

Sport1 končí, bude NHL na Primě?

V minulém týdnu jsme si na stránkách některých deníků mohli přečíst neurčité informace o ukončení vysílání nejpopulárnějšího sportovního programu u nás - SPORT 1. Informacím nechtěli sportovní fanoušci věřit. Není divu, vždyť atraktivní kanál SPORT1, který 6.října oslaví teprve první narozeniny, se stal za dobu existence velmi oblíbeným programem českých a slovenských diváků.
Začátkem tohoto týdne však společnost UPC Sport s.r.o., která zajišťovala veškerý provoz programu SPORT1, vyhlásila oficiálně k 31.10.2001 ukončení vysílání programu z ekonomických důvodů.

Společnost UPC plánuje za program SPORT1 nabídnout svým předplatitelům určitou náhradu.
Nový sportovní kanál by měl začít vysílat v nejbližší době i pro všechny abonenty UPC Direct. V nabídce UPC Direct má být nový program dostupný už v základní nabídce, bez dalších poplatků. Společnost UPC má v plánu na novém sportovním kanálu nabízet i některé ze sportovních přenosů, které byly původně určeny pro SPORT1.
Z finančních důvodů se však nedá předpokládat, že by se v novém programu objevily všechny atraktivní přenosy.

O zajímavé přenosy, dříve exkluzivně nasmlouvané společností UPC Sport, bude samozřejmě velký zájem. Dokonce se začíná hovořit o tom, že některé z našich celoplošných televizí si již zajistily vysílací práva na některé atraktivní sportovní pořady.
Prvním nezaručeným potvrzením těchto informací se zdá být pořad NHL POWER WEEK, který se objevil v programovém schématu komerční televize Prima.



Budou mít diváci v ČR opět možnost sledovat některé atraktivní sportovní přenosy i na našich celoplošných televizích?

Nechejme se překvapit vývojem situace.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články