Quantcast

Změny cen v předplatném Galaxie Sport

| Tisk

logoJiž dva týdny nabízí provozovatel českého unikátního sportovního kanálu Galaxie Sport předplatné za nové ceny. Stručně řečeno: došlo k výraznému snížení cen předplatného Galaxie Sport z paketu Czech Link.

Od 1.9.2004 je roční předplatné Galaxie Sport ve výši 1190,-Kč včetně daně. V nabídce je i předplatné na kratší období. Původní čtvrtletní předplatné bylo nahrazeno pololetním, které můžeme pořídit za částku 650,-Kč.

Kde naladíme Galaxii Sport
Pro DTH (Direct to Home) je Galaxie Sport dostupná z domácí platformy Czech Link, která vysílá na družici Eurobird 1 (pozice 28,5°E), na kmitočtu 12,607 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, Service ID 5, Video PID 164, Audio PID 96. Signál je zabezpečen proti neautorizovanému příjmu systémem Cryptoworks. Galaxie Sport jako jediný program z Czech Linku je placený - za příjem je nutné platit poplatky (viz výše). Ostatní kódované programy můžeme přijímat na základě placení koncesionářských poplatků.



Divák může Galaxii Sport přijímat i z placené satelitní televize UPC Direct ze satelitu Astra 19.2°E, na kmitočtu 12,304 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, kde je program vysílán v základní nabídce Rodina. Signál je kódován systémem Cryptoworks.

Sportovní placený TV program Galaxie-sport je zařazen v 93% domácností s placenými programy v ČR a SR, v červnu 2004 byl dostupný v 680.000 domácnostech ČR a SR. Galaxie-sport vysílá 24 hodin denně. V programové nabídce se zaměřuje na hokej, fotbal, motorismus, tenis, basketbal a sportovní zpravodajství. Galaxii-sport v ČR sleduje denně téměř 80.000 diváků, alespoň jednou týdně téměř 200.000 diváků. Vyplývá to z výzkumu Mediaprojektu realizovaného společností Median a GfK Praha. Muži tvoří téměř 80% diváků, přibližně 60% diváků je v nejproduktivnější věkové kategorii 30-49 let, převažují diváci s vyšším vzděláním. Diváci Galaxie-sport mají spíše střední až vysoký měsíční příjem. Z hlediska místa bydliště je největší sledovanost ve středních a velkých městech v návaznosti na sítě kabelových televizí. Průměrný divák Galaxie-sport je muž ve středním věku vyššího vzdělání a bydlící ve větším městě s vyšším měsíčním příjmem.

Galaxie Sport +
redakce





Reklama




Vybrané články