Quantcast

UPC Direct pro nové předplatitele do konce roku za 1 Kč

| Tisk

Vánoční dárek UPC:
noví předplatitelé satelitní digitální televize UPC Direct
mohou sledovat více než sto televizních programů
z celého světa přes měsíc téměř zdarma

logoPraha, 17.listopadu 2004. Společnost UPC Česká republika, a. s. (dále jen UPC nebo společnost) přichází na vánoční trh s nevšední nabídkou – ti zájemci, kteří si od 17.11.2004 předplatí digitální satelitní televizi UPC Direct, ji mohou od data uzavření smlouvy sledovat až do konce roku za symbolický poplatek 1Kč. Navíc ušetří i na aktivačním poplatku a v případě předplatného prémiových filmových TV kanálů HBO a HBO2 a prémiového TV kanálu pro dospělé mohou získat další významné slevy. Automaticky jej jim za 1 Kč propůjčena satelitní anténa a zdarma digitální přijímač. Aktivační poplatek je rovněž 1 Kč.

Rodina *

od uzavření smlouvy do konce roku 2004 zdarma

(ve vyúčtování poplatek 1 Kč)

Záloha za přijímací zařízení

zdarma

Satelitní anténa

zdarma (ve vyúčtování poplatek 1 Kč)

Aktivační poplatek

1 Kč

HBO & HBO2

50% sleva po dobu 2 měsíců

Private Gold

50% sleva po dobu 6 měsíců

Platnost

17.11.2004 – 31.12.2004



Nabídka platí i pro ty, kteří si zapůjčí pouze samostatnou kartu pro vlastní přjímač. V tom případě odpadá nabídka satelitní antény a digitálního přjímače. Nabídku nelze slučovat ani kombinovat s dalšími zvýhodněnými nabídkami.

Základní nabídka, kterou UPC Direct nabízí pod názvem Rodina, běžně stojí 666 Kč měsíčně, prémiové filmové kanály HBO a HBO2 384 Kč měsíčně a TV kanál pro dospělé 290 Kč měsíčně. Nový zákazník tak může do konce roku ušetřit přes 1500 Kč.

UPC Direct nabízí až 150 TV programů, atraktivní filmy, exkluzivní sportovní přenosy, hudební programy, zpravodajství, dětské televizní kanály, pořady o přírodě, zvířatech a cestování, V její nabídce jsou zahrnuty televizní kanály jako Discovery, Spektrum, Hallmark, Eurosport, Galaxie sport, MTV, VH1 BBC, National Geographic, Animal Planet, Reality TV, Óčko, CNN, TA 3 24.cz či Fox Kids. K lepší orientaci pro programech slouží elektronický programový průvodce. Satelitní digitální televize UPC Direct je bez výjimky dostupná na území celé České republiky.

Jde o výjimečnou nabídku a protože si z programové nabídky vybere skutečně každý, věřím, že UPC Direct bude patřit mezi nejlepší dárky pro celou rodinu,“ prohlásil u této příležitosti ředitel služby Evžen Chlanda.

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR



O UPC Česká republika
UPC Česká republika je dceřinou společností UGC Europe, Inc. – vůdčí evropské společnosti na poli širokopásmové komunikace a zábavy – a patří do její divize UPC Broadband. Společnost sídlí v Praze a je největší českou a jednou z největších středoevropských komunikačních společností nabízejících širokopásmové služby. UPC dodává v České republice služby kabelové televize do stovek tisíc domácností v 84 českých městech. Vedle programu běžných domácích televizí přináší, a to ve špičkové technické kvalitě, mnoho specializovaných televizních kanálů, které jsou jinak nedostupné. Jde o filmové, česky mluvené, kanály HBO, HBO2 a Hallmark, dokumentární televizní kanály Discovery, Spektrum či Animal Planet, zpravodajské televizní kanály CNN, BBC World Service, CNBC a TA 3, hudební kanály jako třeba MTV, česky mluvené sportovní kanály Eurosport a Galaxie sport, dětský televizní kanál Fox Kids (opět v češtině) nebo o Private Gold, erotický kanál bez cenzury. Nabízí programy v němčině, angličtině, španělštině, ruštině, francouzštině, ale i třeba v polštině. Společnost UPC zdarma poskytuje ke kabelové televizi i zásuvku pro kvalitní příjem nejrozšířenějších rozhlasových stanic.

V září roku 2000 uvedla UPC Česká republika, a. s. na český trh službu UPC Direct. Jde o satelitní vysílání placených programů kabelové televize a řady volných satelitních televizních kanálů v digitální kvalitě. Služba UPC Direct má, a to bez výjimky, dosah po celém území republiky. Proto se také o UPC Direct říká, že je to „kabelová televize bez kabelu“. Signál je šířen ze satelitu Astra a zákazník může sledovat okolo stovky televizních programů, z nichž řada je shodných s nabídkou kabelové televize.

Nejoblíbenější a nejpopulárnější službou UPC v Praze a v Brně je v posledních d letech vysokorychlostní internet chello - nonstop připojení za paušální měsíční cenu. Paušální cena za službu zahrnu neomezenou dobu strávenou na síti.

Tisková zpráva
UPC Česká republika





Reklama




Vybrané články