Quantcast

VH1 Classic European - novinka pro diváky UPC Direct

| Tisk

logo VH1 ClassicProvozovatel sítě MTV Networks oznámil, že 30.listopadu 2004 spustil nový videoklipový kanál VH1 Classic European. V evropských kabelových sítích a v digitálních satelitních platformách v Evropě (mimo Velkou Británii) nahradila doposud vysílanou britskou verzi kanálu VH1 Classic UK. Nový kanál bude více reflektovat přání diváků z Evropy.

Kanál VH1 Classic je mladší sourozenec známého hudebního kanálu VH1, který přináší klasické videoklipy z období od 60. do 90.let minulého století. Stanice dává divákům možnost se vrátit o několik let zpět a připomenout si tehdejší videoklipy, které se tehdy objevovaly na prvních příčkách hitparád.

VH1 Classic i nadále přinese nejlepší klasické hity od interpetů jako Queen, Abba, Whitney Houston a Madonna. Po půlnoci nabídne - jako doposud - nejlepší klipy z klasického rocku - od skupin jako Led Zeppelin, U2 a AC/DC. V programu VH1 Classic se objeví i speciály "So 80s", "Classics" a "The Rock Show".

VH1 Classic bude nadále držet krok s dobou včetně interaktivních prvků. Na stránkách evropské verze VH1 Classic divák najde veškeré informace o stanici, programu a o možnostech, kde stanici naladit v daném regionu.

Dean Possenniskie, generální ředitel MTV a VH1 European, řekl, "Těší mne, že mohu oznámit start VH1 Classic European! VH1 Classic European je sesterským kanálem VH1, který přináší oblíbené klasické hity z minulých dekád. Spuštění VH1 Classic European ukazuje síť MTV Networks, že směřuje k lokalizacím hudebních kanálů VH1 a MTV."

KDE VH1 CLASSIC EUROPEAN NALADÍME?


Abonenti UPC Direct si mohou program VH1 Classic European naladit na družici Astra 1G (19,2°E) na transpondéru č.66, na kmitočtu 11,739 Ghz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4. Program se vysílá na SIDu 28657, video PIDu 3071, audio PIDu 3072. Signál stanice je zabezpečen před neautorizovaným příjmem systémemy Cryptoworks. Pro francouzskou a holandskou platformu Canal+ systémy Seca Mediaguard 2 a Viaccess PC 2.3.

Uživatelé přijímačů Philips DSX-6010 kanál VH1 Classic European najdou na 28.předvolbě.

redakce





Reklama




Vybrané články