Quantcast

Karty Czech Link jsou levnější

| Tisk

logoSpolečnost Trade and Technology, a.s., výhradní distributor dekódovacích karet Czech Link dnes oznámil, že snižuje cenu přístupových karet Czech Link. Nová koncová doporučená cena byla stanovena na 2229,-Kč (cena včetně DPH 19%).

Pro úplnost si připomeňme, že paket Czech Link se vysílá na družici Eurobird-1, která je zaparkována na pozici 28,5 stupňě východně, na polovině 72 MHz transpondéru F3, na kmitočtu 12,607 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4. V paketu se přenášejí stanice ČT1, ČT2, TV Prima a Galaxie Sport. V rámci Czech Linku se vysílá i řada nekódovaných rozhlasových programů - ČRo 1 - Radiožurnál, ČRo 2 - Praha, ČRo 3 - Vltava, ČRo 5 - Region Střední Čechy, ČRo 6, ČRo 7 a křesťanské Rádio Proglas.

TV Prima a Galaxie Sport kódují kompletní program, ČT1 a ČT2 vysílají volně vybrané zpravodajské pořady, kterými chce Česká televize poskytnout aktuální informace i divákům v zahraničí, kteří jsou v dosahu signálu družice Eurobird-1.



Ke kódovaným programů je zapotřebí přístupová karta Czech Link a modul Cryptoworks, kterou lze pořídit jak u ostravské společnosti Trade and Technology, a.s., tak i u řady dobrých prodejců se satelitní a anténní technikou.

Karta Czech Link je jednorázová investice. Vedle zákonem stanovených koncesionářských poplatků (za televizor 75,-Kč a rozhlasový přístroj 37,-Kč) již uživatel karty neplatí žádné další poplatky. Jiná je situace u programu Galaxie Sport, který je šířen jako placený kanál. V současné době stojí šesti měsíční předplatné 650,-Kč a roční abonence byla stanovena na 1190,-Kč (ceny včetně DPH 19%).

redakce





Reklama




Vybrané články