Quantcast

Nabídka programů Plus už jen pro abonenty

| Tisk

logoSpolečnost UPC, provozovatel satelitní placené televize UPC Direct (Astra 19,2°E), přistoupila včera odpoledne k technickému opatření, kterým přesunula programy Plus ze základní nabídky Rodina. Prakticky to znamená, že skončilo období "volného" příjmu sedmi nových programů, které se od dubna nabízejí pod obchodním označením Plus.

Do nabídky UPC Direct Plus patří programy AXN, Boomerang, Cartoon Network, TCM, Viasat History, Viasat Explorer a Private Blue. Z této sedmičky programů vysílá v češtině zatím jen program AXN. Zbývající programy jsou k dispozici v angličtině. To se ale v dohledné době změní. Již od 1.června budou oba dokumentární programy Viasatu plně v češtině.

Postup v objednání programového balíčku Plus je stejný jako v případě objednání programů HBO/HBO2 a Private Gold. Stávající zákazník UPC může služby měnit na lince péče o zákazníka. Noví abonenti UPC Direct si mohou tyto programy objednat přímo v kterékoliv autorizované prodejně UPC.

Balík programů Plus je možné přiobjednat k základní nabídce Rodina za 152,-Kč (Česká republika), resp. 199,-Sk (Slovensko). Zákazník tak celkem zaplatí (Rodina včetně Plus) 841,-Kč (ČR), resp. 959,-Sk (SR) měsíčně.



Nabídka programů UPC Direct se bude nadále rozšiřovat. V nejbližších dnech se diváci dočkají zpravodajského kanálu ČT24 a filmového kanálu Cinemax. Kanál Cinemax bude nabízen ve dvou variantách - samostatně (podle neoficiálních informací za cca 350 Kč měsíčně), nebo v rámci balíku HBO Max Pak, který bude obsahovat HBO, HBO2 a Cinemax (za nižší cenu). Přesnější informace o Cinemaxu budou zveřejněny příští týden, kdy bude kanál slavnostně uveden na náš trh.

UPC Direct je digitální satelitní placená televize pro Česko, Slovensko a Maďarsko. Vysílá na satelitu Astra 19,2°E, kde nyní používá 4 transpondéry. Nejnovější freq. 10,920 GHz, pol. H začala využívat začátkem dubna 2005. Nová frekvence je využita především pro start nových programů balíku Plus.

redakce





Reklama




Vybrané články