Quantcast

TV Nova na kartách Gital i bez časového omezení

| Tisk

logo Česká komerční TV Nova je na dekódovacích kartách firmy Gital dostupná i bez časového omezení. "Od zařazení programu NOVA do naši nabídky se na nás obrací obchodní firmy i jednotlivci s dotazem, zda budeme nabízet taky tarif s Novou na neomezenou dobu. Protože jsme se vždy snažili naslouchat vašim požadavkům, zahajujeme dnešním dne jarní akci, kterou si chceme ověřit, jak velký zájem o takové karty bude", uvedlo k novince obchodní oddělení Gitalu.

Na trh se nyní dostává limitovaná jarní série přístupových karet GITAL, která obsahuje časově neomezený příjem programů České televize (ČT), Prima TV a TV Nova. "Akce je podobná vánoční akci s HBO, tzn. karta z jarní série má na obalu jasně viditelnou nálepku s kódem 212121030303, kterým se karta obvyklým způsobem registruje. Po registraci budou na kartě odkódovány všechny programy ČT, TV Prima a TV NOVA," přibližuje akci obchodní oddělení Gitalu.

Doporučená maloobchodní cena karty s neomezeným příjem ČT, Primy a Novy je 2.299,-Kč s DPH. Časově neomezený příjem se rozumí po dobu vysílání TV programů v paketu CS LINK nebo po dobu životnosti karty.

Firma Gital původně nabízela časově neomezený příjem programů ČT a Primy (aktivace za 1000,-Kč. Po vstupu TV Nova byly původní tarify zrušeny a nahrazeny novými. Stávající zákazníci Gitalu mají možnost přejít z časově neomezeného starého tarifu na tarif nový ale s omezenou dobou aktivace 3 roky.



Časově neomezený příjem TV Nova na kartách Gitalu (karty diGITALlink) se v současné době netýká stávajících zákazníků.

"Gitalky" jsou určeny pro příjem českých programů ze satelitu Astra 1D a Astra 3A na pozici 23,5°E v rámci programové nabídky CS LINK.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články