Quantcast

Akce Gitalu: Za starou novou i s NOVOU

| Tisk

logo Firma Gital, distributor dekódovacích karet pro příjem českých stanic ze satelitu, přichází s mimořádnou nabídkou směřující ke zlegalizování satelitního příjmu českých programů ze satelitu.

Každý, kdo odevzdá v prodejně jakoukoliv dekódovací kartu pro příjem českých programů, získá slevu 100,-Kč na nákup nové karty GITAL. Doporučená maloobchodní cena karty GITAL po slevě je 899,-Kč s DPH. Jakoukoliv kartou se rozumí každá dekódovací karta, která umožňuje nebo v minulosti umožňovala satelitní příjem českých programů (např. i karty Opos a jiné).

Zákazník obdrží slevu na kartu ihned, jakmile odevzdá v prodejně satelitní techniky kartu starou.

Karty v této akci nemají žádná funkční omezení. Kartu lze registrovat např. univerzálním kódem 141414020202 zdarma bez použití kuponu na programy České televize nebo vybrat si některý z tarifů ZÁKLAD, obsahující programy České televize, TV Primu a NOVU. Dále lze na kartách GITAL aktivovat placené programy HBO, Galaxii sport, CS FILM a XXX Xtreme podle ceníku uvedeného na www.gital.cz nebo na webu parabola.cz v sekci ČS STANICE.



Akce Gitalu je časově omezena do konce června 2007.

Některé české programy (ČT 1, ČT 2, ČT4 Sport, Prima TV) v rámci paketu CS LINK jsou v současné době dostupné i na pirátských dekodérech (kartách, modulech...). Programy jsou ale kódované systémem CryptoWorks firmy Irdeto Access a řada satelitních diváků ani netuší, že pro příjem programů je potřeba originální přístupová karta (Gital či TaT), která zaručí příjem kódovaných programů i po plánovaném přechodu na vyšší verzi systému CryptoWorks. Pokud má uživatel jinou kartu, může si legalizací či výměnou jenom polepšit - získá příjem všech programů ČT, Prima TV a také TV Nova. Při prvním vložení karty do dekodéru může zákazník několik dní přijímat i placené programy dostupné v síti CS LINK.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články