Quantcast

TRADE and TECHNOLOGY prodlužuje záruku karet

| Tisk

logo Firma TRADE and TECHNOLOGY (TaT) mění k dnešnímu dni záruční podmínky dekódovacích karet TaT určené pro příjem českých programů ze satelitu.

"Vzhledem k dlouhodobým zkušenostem s minimální poruchovosti dekódovacích karet a snahou vyjít maximálně vstříc svým zákazníkům a prodejcům, se společnost TRADE and TECHNOLOGY, a.s. rozhodla prodloužit záruční dobu", říká k této novince Čestmír Zeman ze společnosti TRADE and TECHNOLOGY.

"Záruční doba 24 měsíců se uživateli nezačne počítat od data zakoupení, ale až ode dne zavedení dekódovací karty do systému správy karet – CMS. Podmínkou pro zavedení do systému je odeslání řádně vyplněné a podepsané „Žádosti o aktivaci dekódovací karty“ nebo „Smlouvy o zprostředkování příjmu placených programů“ na adresu TRADE and TECHNOLOGY, a.s., Daliborova 419/11, 709 00 Ostrava – Mariánské Hory", dodává Čestmír Zeman.

Reklamace mohou zákazníci uplatňovat na reklamačním oddělení TRADE and TECHNOLOGY, a.s. a to na stejné adrese.

Rozšířená záruční doba se týká přístupových karet, které budou do systému zařazeny od 10.4.2007. Datum si mohou zákazníci ověřit na webových stránkách firmy.



Firma TRADE and TECHNOLOGY doposud u svých dekódovacích karet nabízela osmnácti měsíční záruku. Dvouletou záruku ale musel zajistit prodejce těchto karet.

Karty TRADE and TECHNOLOGY jsou určené pro příjem českých programů ze satelitu v rámci programové služby CS LINK na satelitech Astra 3A a Astra 1D (23,5°E). Vedle digitálního satelitního kompletu a dekódovací karty potřebuje uživatel i dekodér CryptoWorks.

redakce





Reklama




Vybrané články