Quantcast

Novinky v dekódování a příjmu pay-tv (12.)

| Tisk

Novinky v dekódování a příjmu pay-tv (12.)

S novinkami v dekódování a příjmu placené televize se doslova roztrhl pytel. V uplynulém týdnu jsme mohli zaregistrovat opět funkční PPV kanály Taquilla z paketu Canal Satelite Digital de Espana v kódu Seca/ Mediaguard na neoficiálních kartách. Radost diváků byla pouze dočasná, provozovatel odpojil i poslední karty, které byly distribuovány právnickým osobám. Tzv. Seca2 nastoupila i u paketu Cyfra+. Zatím ovšem pouze zkušebně. Po Španělsku bude Polsko druhou zemí, kde bude provedena plošná výměna přístupových karet. Z neoficiálních karet "vypadnou" i programy z paketu Tele+ Digitale (satelity Hot Bird), kde se již na plošnou výměnu přístupových karet připravují.

DALŠÍ PAKET Z KÓDU VIACCESS PROLOMEN
Podle dostupných informací se hackerům podařilo prolomit další paket v kódu Viaccess. Novým paketem který se stal obětí hackerů je paket EASTERN DTH. Tento pro nás poměrně neznámý paket je vysílán na satelitu Apstar 2R na pozici 76,5E na kmitočtech 12,589 GHz a 12,730 GHz (v obou případech: polarizace horizontální, SR 30000, FEC 3/4). V paketu se vysílají velmi atraktivní programy: HBO Asia, HBO2 Asia, Cinemax Asia, BK TV, Animal Planet Asia, Playboy TV, Rainbow Channel, Spice, Hot Channel a další.
Paket je možné přijímat v Číně a okolních státech.

NOVÝ PATCH PRO HUMAX IRCI-5400: HIC-10500-PHCAM2002F-ToH11.
V poslední době jsou uživatelé oblíbeného přijímače Humax IRCI-5400 příjemně překvapeni velkým množstvím nových, zdařilých patchů. Za zajímavý můžeme rozhodně považovat patch, který má označení HIC-10500-PHCAM2002F-ToH11. Tento patch je vytvořen na bázi originálního softu 1.05.00 a je prakticky totožný s nedávno vydaným 2002E ale je kombinován s Tux on Humax. Novinkou je Remote control, která umožňuje ovládat Humax z počítače přes sériový port. Díky aplikaci SetView je možné prohlížet a upravovat setting za normálního provozu. Je to další velmi zajímavé vylepšení.



Novou verzi patchu včetně utility SetView naleznete i v sekci Download na našem serveru Parabola.cz. Zpozorovali jste další vylepšení či změny v popisovaném patchu? Podělte se o své dojmy s ostatními čtenáři.


Parabola.cz





Reklama




Vybrané články