Quantcast

CS Link se rozšíří o českou erotickou LEO TV

| Tisk

logo Společnost Prozeta společně se společností Tera (TBS) se podílí na technologickém vybavení první české erotické televize Leo TV z produkce PK62. Společnost PK 62 získala televizní licenci od RRTV v loňském roce nejprve na TV LEO 1 později změněnou na definitívní název LEO TV. PK 62 od konce roku 2007 připravuje programové a technické zajištění vysílání. Obsahem dodávky je část studiové technologie, technologie pro odbavení, dohledové a servisní služby poskytované v nově vybudovaném centru televizního a IPTV dohledu umístěném v technologickém datacentru TTC Teleport v Praze 10.

Služby zajištěné Prozetou umožní nové televizi odbavení programu pro satelitní šíření v DVB-S, odbavení programu pro IPTV tak i odbavení pro potřeby kabelových televizí v digitálním formátu DVB-C. Nová televize bude navíc přímo připojena k nové generaci CDN ver. 2.0 (Content Delivery Network) Prozety, což přináší i možnost bezproblémového odbavení LEO TV v internetovém streamingu s možností výstupu ve formátu flash (technologii CDN ve starší verzi 1.0 od Prozety využívá například internetová televize Stream).



logo Odbavení programu LEO TV bude zajištěno ve spolupráci s globálním partnerem Prozety pro DVB-S společností Media Vision na novém satelitu: Astra 1E 23,5°E,kmitočet: 11,992 GHz,polarizace: horizontální,SR: 27500,FEC: 3/4. Volba satelitní distribuční platformy na pozici 23,5°E byla jednoznačná z důvodu rozšíření platformy v ČR.Je tedy pravděpodobné, že se stanice v krátké době objeví i na kartách distributorů platformy CS LINK.

Program LEO TV bude vysílat od 22:00 do 06:00 hod 7 dní v týdnu ve večerním čase stávajícího programu CS link TV. Zahájení zkušebního vysílání Leo TV se plánuje na duben 2008.Základní informace o programu Leo TV najdete na stránkách http://www.leotv.cz. Společnosti Prozeta a TBS dlouhodobě zajišťují odbavení a servisní služby pro řadu nových televizí na distribuční platformě CS Link jako je CS Film, TV NOE, Public TV, CS link TV, XXX Extreme, Polar TV a další.

redakce





Reklama




Vybrané články