Quantcast

Skylink zařazuje do nabídky kanál Nova HD

| Tisk

logo Česko-slovenská satelitní platforma Skylink (dříve Slovak Link a TRADE and TECHNOLOGY/ Czech Link) zařazuje k 1. 10. 2008 do své nabídky pro Českou republiku program NOVA HD. Jedná se o první řádné satelitní vysílání ve vysokém rozlišení obrazu v České republice. Technické testy Nova HD se poprvé na pozici 23,5°E objevily v říjnu loňského roku, v lednu 2008 testy Nova HD byly ukončeny.

Program NOVA HD je HD verzí populárního českého programu NOVA. Vysílá na satelitu Astra na pozici 23,5°E a je kódován systémem podmíněného přístupu CryptoWorksTM Skylinku (dříve TRADE and TECHNOLOGY/Czech link).

logo Technické parametry pro příjem programu NOVA HD:
satelit: Astra 1E (23,5°E)
kmitočet: 10 803 MHz
polarizace: Horizontální
standard: DVB-S
SR: 22 000
FEC: 5/6

Program NOVA HD je zařazen do nabídky neplacených programů Skylinku pro Českou republiku. Je automaticky aktivní na přístupových kartách Skylinku (dříve TT Karty) registrovaných po 30. 9. 2008. Uživatelé TT Karet Standard a Sezóna registrovaných do 30. 9. 2008 si mohou program NOVA HD aktivovat uhrazením jednorázového manipulačního poplatku 590,- Kč vč. DPH.

Pokyny k úhradě manipulačního poplatku za NOVA HD:
částka: 590,- Kč
číslo účtu: 43 0843190287 / 0100
specifický symbol: 212
variabilní symbol: posledních 10 číslic čísla přístupové TT Karty


Program bude aktivován automaticky do 3 pracovních dnů po připsání platby na účet.

UPOZORNĚNÍ:
Program NOVA HD lze aktivovat pouze na kartách registrovaných pro území České republiky.

Do neděle 19. 10. 2008 je vysílání programu NOVA HD v rámci promo akce přístupné všem registrovaným zákazníkům Skylinku (dříve TRADE and TECHNOLOGY/Czech link) v České republice bez ohledu na sérii a datum registraci jejich TT Karty.

Nova HD je prvním a zároveň zatím jediným neplaceným high-definition TV kanálem v nabídce Skylink. Provozovatel služby hodlá HD nabídku obohatit o několik placených programů - Brava HDTV a Eurosport HD. Jedná se i o dalších stanicích.

redakce





Reklama




Vybrané články