Quantcast

Soutěž pro zákazníky Skylinku

| Tisk

logo Česko-slovenská satelitní platforma Skylink připravila soutěž pro své zákazníky – zájemce o volitelné programové balíčky MULTI a HD PLUS.

Soutěž je určena všem registrovaným zákazníkům Skylinku z České i Slovenské republiky a má za cíl podpořit prodej volitelných balíčků programů MULTI (15 programů ve standardní kvalitě) a HD PLUS (5 programů v HD kvalitě).

Účastníkem soutěže se stane automaticky každý uživatel registrované karty Skylink, který si předplatí v soutěžním období od 1. 4. 2009 do 31. 5. 2009 programový balíček MULTI nebo HD PLUS na jeden rok. Registrované karty splňující podmínky soutěže budou slosovány. Pokud si zákazník v soutěžním období předplatí obě služby současně, bude jeho karta zařazena do osudí dvakrát.

Do soutěže vstupují všechny platby za roční předplatné uvedených služeb uhrazené v soutěžním období bez ohledu na to, zda se jedná o nové předplatné nebo prodloužení stávajícího předplatného. Rozhodujícím datem je den doručení platby na účet Skylinku.

Uzávěrka pro vyhodnocení doručených plateb je 8. 6. 2009. Slosování proběhne 9. 6. 2009.
Výherci budou vyrozuměni písemně na adresu, kterou uvedli při registraci své karty Skylink, výsledky slosování s uvedením jmen a příjmení výherců budou zveřejněny na www.skylink.cz a www.skylink.sk.

Ceny do soutěže

1. cena – Full HD LCD televizor Philips s úhlopříčkou 107 cm



2. cena – multifunkční satelitní HD přijímač s kartou Skylink

3. cena – Blue-ray přehrávač Philips

4. až 10. cena – balíček s dárkovými předměty Skylink a dodavatelů programů

Organizátorem soutěže jsou společnosti TradeTec, a.s. (ČR) a Towercom, a.s. (SR).

PR Skylink





Reklama




Vybrané články