Quantcast

Nové možnosti úhrady placených služeb Skylink

| Tisk

logo Česko-slovenská satelitní platforma Skylink oznamuje zavedení nových možností úhrady placených služeb.

Již zavedené standardní možnosti úhrady placených programových balíčků Skylink, tj. Převodem z účtu, Poštovní poukázkou, se nyní rozšiřují o další možné způsoby:

• Platba v hotovosti u partnerů a prodejců Skylink

• Platba online Platební kartou

Platba v hotovosti u partnerů a prodejců Skylink
Tuto možnost úhrady služeb lze v současné době využít u více než stovky českých a padesátky slovenských partnerů – prodejců a montážníků satelitní techniky Skylink. U těchto partnerů mohou zákazníci bez obav zaplatit v hotovosti za služby Skylinku. Po zaplacení požadované služby partner provede objednávku přímo v zákaznické databázi Skylinku a vydá zákazníkovi potvrzení o provedené platbě. Než zákazník dorazí do svého domova je služba aktivována a zákazník ji může ihned využívat. Stačí tedy jednoduše zaplatit u partnera Skylink bez dalších komplikovaných zadávání kódů a odesílání SMS zpráv.

Seznam partnerů Skylink je uveden na webových stránkách www.skylink.cz a www.skylink.sk v sekci Pro zájemce ( http://www.skylink.cz/web/structure/12.html nebo http://www.skylink.sk/web/structure/12.html ).

Platba online Platební kartou
Tato možnost je přístupná všem zákazníkům Skylink, kteří provedli registraci svého zákaznického účtu pomocí registrační stránky https://registrace.skylink.cz a zároveň si vybrali jako zúčtovací měnu české koruny (CZK). Zda je dekódovací karta zákazníka registrovaná pro území ČR nebo SR nerozhoduje.



Po přihlášení ke svému zákaznickému účtu Skylink (Registrace a správa karty) může zákazník v menu aplikace „Přehled karet a služeb“ k vybrané kartě „Objednat placené programy“, které potom může ihned zaplatit svou platební kartou MasterCard nebo Visa.

Skylink využívá platební terminál společnosti Global Payments Europe jejíž systém Pay MUZO plně podporuje mezinárodně uznávaný standard zabezpečení plateb na internetu – 3D Secure, který umožňuje elektronickým prodejním aplikacím přijímat platby provedené karetními produkty asociací MasterCard a Visa v síti Internet.

Pro zákazníky, kteří mají v systému Skylink registrovánu měnu EURO (většinou zákazníci ze Slovenska), tuto platební metodu připravujeme ke spuštění během léta 2009.

Skylink pro své zákazníky dále připravuje možnost placení služeb prostřednictvím poštovní služby SIPO.

Michal Kopřiva
Ředitel zákaznického servisu Skylink





Reklama




Vybrané články