Quantcast

UPC Direct levněji

| Tisk

logo UPC Direct


Podzimní kampaň 2002 pro nové zákazníky UPC Direct v ČR:

Záloha za přijímací zařízení 0Kč + 33% sleva po dobu třech měsíců na Rodinu a PG + 30% sleva po dobu 6 měsíců na HBO. Ke službě je možnost zakoupení karty Czechlink za poloviční cenu.

Tato nabídka je pro zákazníky, kteří ode dneška (26.8.2002) do 15.12. 2002 uzavřou smlouvu o dodávce služeb UPC Direct. Každý nový zákazník získává přijímací zařízení, nebo samostatnou kartu UPC Direct za zálohu 0 Kč (tato část nabídky platí pro prvních 1000 zákazníků) dále pak 33% slevu na základní nabídku "RODINA" po dobu prvních třech měsíců, slevu 33% na prémiový kanál "Private Gold" po dobu prvních třech měsícu (pouze pro zákazníky, kteří si jej objednají) a slevu 30% na prémiový kanál "HBO" po dobu šesti měsíců (pouze pro zákazníky, kteří si jej objednají).
Smlouvy budou nadále uzavírány a zařízení bude možné odebrat u všech prodejců UPC Direct, samostatné karty budou dostupné pouze u vybraných prodejců UPC Direct.

Zájemci o kompletní zařízení bude zapůjčen digitální satelitní komplet s přijímačem Philips a kartou, vše zdarma. Zaplatí pouze povinnou montáž zařízení.
Zájemci o samostatné karty mohou k příjmu použít vlastní přijímač s vestavěným dekodérem Cryptoworks (Humax CR FOX, Humax 5500), nebo jiný přijímač s vloženým externím modulem Cryptoworks.
Aktivační poplatky se nadále platí (500 Kč).

K objednané službě UPC Direct při uzavření smlouvy na jeden rok je možné zakoupit i kartu Czechlink za 1500 Kč, což je asi polovina její běžné ceny. Tato nabídka je zkušební, je omezena pro prvních 100 zákazníků a k dispozici je pouze u 10 ti vybraných prodejců UPC Direct.


Připomeňme, že karta Czechlink je použitelná pouze v jiných přijímačích než Philips od UPC. Tuto možnost tedy využijí zejména zájemci o samostatné karty, kteří mají vlastní přijímač s dekodérem Cryptoworks.

Podle materiálů zasílaných společností UPC prodejcům UPC Direct v ČR.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články