Quantcast

UPC Direct se rozšířil o Nat Geo Wild HD

| Tisk

logo V nabídce středoevropské placené televize UPC Direct se dnes objevil nový kanál ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) - Nat Geo Wild HD. Stanice posiluje nabídku HD kanálů, který firma poskytuje svým abonentům v rámci programového balíčku Direct HD.

technické parametry:

satelit: Thor 5 (0,8°W)
kmitočet: 11,785 GHz
polarizace: horizontální
SR: 30000
FEC 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
kódování (CA systémy): Conax (karty Canal Digital), Nagravision 3, Cryptoworks (karty UPC Direct)




obrázek
Nat Geo Wild HD využívá celosvětově nejvíce ceněné sbírky dokumentů o přírodní historii. Obrazem vysokého rozlišení přináší unikátní záběry a neopakovatelný náhled do světa přírody, úchvatných tvorů a životního prostředí.

Program Nat Geo Wild HD nabízí 220 hodin vysílání, v současnosti v anglickém jazyce, který je ročně obohacen o 50-75 hodin nového obsahu. Divácký profil tvoří především dospělí, přičemž mírně převažují muži. NGW HD se profiluje jako oblíbený tv kanál pro celou rodinu.

Kanál Nat Geo Wild HD není zatím lokalizován do českého nebo slovenského jazyka. Pořady jsou vysílány s anglickým doprovodem. K dispozici jsou DVB titulky v dánštině, norštině a švédštině.

V nabídce mezinárodní platformy UPC Direct, společnosti UPC DTH, je také sesterský kanál Nat Geo HD, stejně tak i SD mutace National Geographic Channel SD a Nat Geo Wild SD.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články