Quantcast

UPC nabídne českou verzi Eurosportu 2

| Tisk

logo UPC Česká republika, s.r.o. zařadí od 10. ledna 2012 do své nabídky českou verzi televizní stanice Eurosport 2, která nahradí celoevropskou mutaci. Program s celodenním vysíláním obsahuje mj. přímé přenosy zápasů německé Bundesligy. UPC nabídne českou verzi stanice Eurosport 2 zákazníkům digitálních služeb Standard, Komfort (v balíčku s Internetem) a Supreme.

Automaticky se stane rovněž součástí sportovního balíčku u klientů, kteří si objednali službu Starter a doplňkový programový balíček Sport. Klienti s analogovou nabídkou A-Klasik získají přístup k české verzi Eurosportu 2 v druhé polovině ledna.

Eurosport 2 coby exkluzivní vysílatel německé ligy v České republice, odvysílá od 20. ledna 2012 každý týden pět přímých přenosů, dva magazíny a sestřih celého kola. V nejbližším období zařadí do vysílání například i přenosy z tenisového Australian Open 2012, Mistrovství Evropy ve futsalu či přímé přenosy basketbalového EuroCupu.



Digitální televize UPC aktuálně obsahuje více než 110 televizních programů všech žánrů. Třináct z nich přitom vysílá ve vysokém rozlišení. Více informací o televizních službách UPC získají zájemci na www.upc.cz.

Juraj Gerbery
Public Policy Manager
UPC Česká republika





Reklama




Vybrané články