Quantcast

SMÍCHOV, nový kanál TV Nova, zahájil testy v DVB-T

| Tisk

Provozovatel TV Nova zahájil technické testy svého nového tématického kanálu s názvem SMÍCHOV. Promo materiál nové stanice se již objevil v digitální terestrické síti 4, kterou provozuje společnost Digital Broadcasting (DB). Tento multiplex 4 od léta již šíří mužský kanál TV Fanda.


obrázek

Promo spot televize SMÍCHOV je složen z komediálních seriálů a filmů domácí i zahraniční produkce. Přesný termín startu nové stanice promo neříká - v demo smyčce upozorňuje na start "již brzy".

Společnost CET21, provozovatel skupiny kanálů Nova, získal licenci pro televizní stanici TV SMÍCHOV na posledním zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) konaném v tomto týdnu.


obrázek

Název stanice byl zvolen podle jedné pražské čtvrti.

Licence byla společnosti udělena na dobu 12 let pro digitální terestrické vysílání (DVB-T). O satelitní licenci společnost CET21 nepožádala.



Podle licenčních podmínek bude SMÍCHOV tématický kanál a divákům bude přinášet převážně dramatickou a dokumentární tvorbu, především americké provenience a to komediálního a zábavního charakteru.


obrázek

Smíchov má vysílat až 16 hodin programu denně.





Nova Group tvoří kanály TV Nova, seriálový a filmový Nova Cinema, mužský kanál TV Fanda a kabelové a placené programy MTV CZ, Nova Sport. TV Smíchov bude v pořadí šestým klasickým televizním kanálem.

redakce





Reklama




Vybrané články