Quantcast

Na Slovensku startuje zábavní kanál TV FOOOR

| Tisk

logo Na slovenském trhu dnes začne vysílat nový zábavní a komediální kanál s názvem TV FOOOR. Jde o nový kanál komerční televizní skupiny Markíza.

Markíza Group dnes 25.2.2013 v 17:25 hodin spustí novou televizi FOOOR. Stanice se zaměří na humor v nejlepších sitcomech, filmových komediích a zábavních pořadech. Vysílání v 17:25 hodin odstartuje americkou komedií "Prázdniny v Americe". Dále se mohou diváci těšit na úvodní díly sitcomů Sabrina - mladá čarodějnice, Frasier a Přátelé. První večer na stanici FOOOR bude patřit filmům Maska a Zahulíme, uvidíme.

ČTĚTE TAKÉ:
* Na Slovensku startuje TV FOOOR, obdoba české TV SMÍCHOV

Od úterý divákům TV FOOOR přinese premiérovou třetí řadu seriálu Chuck a absolutní novinku - komediální seriál Community. Ten bude vysílán v původním znění s titulky.

Vedle těchto pořadů TV FOOOR postupně na slovenské obrazovky přinese i další premiérové seriály jako Mike a Molly, Pán a paní Smithovi či Shameless.




Signál stanice FOOOR bude šířen prostřednictvím satelitních, kabelových a IPTV operátorů. Od počátku je program dostupný zákazníkům satelitních služeb Skylink a CS Link na satelitu Astra 3B (23,5°E). U jiných satelitních platforem zatím program není k dispozici.

technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,895 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500 ksymb/s
FEC: 5/6
norma: DVB-S
modulace: QPSK
ID: FOOOR
service ID: 5080
video PID: 4020
audio PIDy: 4030 slovensky, 4040 originální
CA systémy: Irdeto, CryptoWorks
přístupové karty: Skylink, CS Link
umístění: balíček DIGITAL



Kanál FOOOR je automaticky dostupný i předplatitelům služby VOYO na Slovensku přímo ze sekce Živé vysílání. Z důvodu omezení licenčními právy mohou být některé pořady na internetu nedostupné.

Uvedení televize FOOOR na slovenský televizní trh v reklamních kampaních podpoří známé tváře, kterým je humor vlastní - herci Ady Hajdu a Juraj Mokrý.

Portfolio Markíza Group od dnešního dne tvoří 4 programy - plnoformátová stanice Markíza, ženský kanál TV DOMA, telka pro muže DAJTO a komediální FOOOR.

Sledovanost nové stanice bude měřená a reportovaná standardně v rámci peoplemetrového projektu na Slovensku.

redakce





Reklama




Vybrané články