Quantcast

Sport1 HD a Sport2 HD odhaluje nové studio Formule 1

| Tisk

logo Sezona 2015 Formule 1 je už za dveřmi a po několikaměsíční zimní pauze přichází exkluzivně od půlky března na sportovních stanicích Sport1 HD a Sport2 HD. Vysílání v HD kvalitě, dvojjazyčný komentář, on-site reportér a profesionální analýzy a nové moderní studio jsou jedny z mnoha benefitů, které sportovní stanice Sport1 HD a Sport2 HD divákovi F1 přinášejí.


obrázek

Právě studio vybudované speciálně pro závody Formule 1 bude jedním z hlavních lákadel pro nastávající sezonu. Studio samotné se může pochlubit velkými a moderními dekoracemi a obří rozlohou, která pojme více jak desetičlenný produkční tým včetně moderátorů. V pozadí studia je zabudováno 12 plazmových televizorů se speciální doprovodnou grafikou a vizualizací. V popředí najde divák maketu Formule 1 vyrobenou speciálně pro studio F1.

Nově hodinový formát studia

Velkým lákadlem je hodinový formát nedělního studia před každou Velkou cenou, kterým diváky provede moderátor Tomáš Richtr spolu s odbornými analytiky Janem Charouzem a Štefanem Rosinou.


obrázek

V první části studia před Velkou cenou Austrálie se diváci mohou těšit na představení a video-medailonky celého komentátorského týmu. Následovat bude i shrnutí loňské sezony a výhled na sezonu nastávající a to včetně pohledu do zákulisí stájí a jezdců, představení okruhu v Melbourne a závodního kalendáře pro sezonu 2015. V druhé polovině se živě přihlásí on-site reportér Ondřej Voršilka přímo z dění Velké ceny v Melbourne a podělí se s diváky o zajímavosti a horké novinky přímo z centra dění. Diváci mohou díky Ondřejovi nasát atmosféru těsně před startem. Nedělní studio také vypíchne to nejzajímavější ze sobotní kvalifikace a naši analytici se podělí o jejich predikce a postřehy před samotným závodem.


obrázek



"Je úžasné, kolik během své kariéry nacházím asociací se životem pilota F1, ať je to samotná příprava nebo - během samotného komentování - dokonce i fyzička! Vidět a vyzkoušet si nové Studio F1 pro mě bylo podobné, jako pro pilota sednout si poprvé při generálních testech do nové, špičkově připravené formule. Ba co víc: vše fungovalo nad očekávání dobře! Studio F1 nejenže je krásné na pohled, ale jsem přesvědčen, že bude mít i něco v
hlavě: tedy že máme pro fanoušky připraven zajímavý obsah i průběh. S finišujícími přípravami vlastně pro mě Velká cena Austrálie začala už teď
," řekl Tomáš Richtr.


obrázek

Štúdio je krásne, ešte som v takomto štúdiu nekomentoval. Bude to určíte pre mňa nová skúsenosť a teším sa na ňu. S mojim kolegom expertom Janom Charouzom sa poznáme od motokár a myslím, že sa budeme rozumne dopĺňať. Podstatní sú samozrejme pre nás diváci, preto sa budeme snažiť urobiť všetko pre to aby boli spokojní a prezradiť im detaily zo zákulisia. Na prvú veľkú cenu sa veľmi teším," vyjádřil se Štefan Rosina.


obrázek

Musím uznat, že na mě studio udělalo velký dojem. Z celého teamu, který program formule 1 připravuje je cítit velký entusiasmus a to nás komentátory motivuje podat ten nejlepší výkon. Už se těším na diskuze a analýzy s Tomášem Richtrem, které budou nejen informativní, ale snad i zábavné,“ řekl Jan Charouz

Ondřej Vácha





Reklama




Vybrané články