Quantcast

freeSAT SK se rozšířil o JOJ HD a Senzi TV

| Tisk

logo Slovenská programová nabídka satelitní pay-tv platformy freeSAT, lucemburské mediální skupiny UPC DTH, se rozšířila o dva nové programy - hudební Senzi TV a zábavní kanál JOJ HD.

JOJ HD vysílá stejný obsah jako kanál JOJ v klasickém SD rozlišení, který je již dostupný zákazníkům freeSATu na Slovensku. JOJ HD bude divákům přinášet programovou nabídku pro celou rodinu - od zpravodajství, ekonomiky a sportu až po oblíbené zahraniční seriály, reality show a filmové trháky a vlastní produkci.


obrázek

Senzi TV je zaměřená na diváky starší 40 let. Program je složen především z hudební pořadů orientovaných na lidovou hudbu a country a také i zlaté hity a hudební žebříčky a hudebně laděné talk show.

Program JOJ HD je dostupný pro všechny zákazníky freeSAT na Slovensku s balíčkem freeSAT Medium HD. Program najdou zájemci na 110. pozici v EPG. Kanál Senzi se nachází ve stejném balíčku na EPG pozici 28.

Obě stanice JOJ HD a Senzi TV jsou technicky dostupné zákazníkům platformy freeSAT by UPC Direct z kapacity společnosti Slovak Telekom. Senzi TV a JOJ HD jsou šířeny v DVB-S2 multiplexu ve formátu MPEG-4/H.264. Příjem je proto možný jen na novějších set top boxech a televizorech s podporou DVB-S2 a MPEG-4.

technické parametry:

satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 12,054 GHz
polarizace: horizontální
SR: 30000
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

Senzi
service ID: 1021
videi PID: 2102 (MPEG-4/SD)
audio PID: 2103 (MPEG)
CA systémy: CryptoWorks, Irdeto, Conax, Nagra MA

obrázekJOJ HD


service ID: 1015
videi PID: 1502 (MPEG-4/HD)
audio PID: 1503 (MPEG)
CA systémy: CryptoWorks, Irdeto, Conax, Nagra MA

Senzi TV a JOJ HD je dalším rozšířením nabídky platformy freeSAT. V minulém týdnu byl do české a slovenské nabídky zařazen filmový kanál FIlmbox Extra HD, který se stal součástí balíčku Filmbox.

Další změny čekají na diváky začátkem příštího měsíce. Sportovní kanál Arena Sport 1 HD a filmový program Sundance HD přesune operátor z balíčku freeSAT medium HD do vyšší nabídky freeSAT plus HD.

redakce





Reklama




Vybrané články