Quantcast

Nová Digi TV CZ: Digi Sporty nově ve sportovním balíčku za příplatek

| Tisk

logo Operátor satelitní placené televize Nová Digi CZ si pro své zákazníky připravil několik novinek, které se týkají programové nabídky. Od 1.3.2016 jsou značkové sportovní kanály Digi Sport pouze součástí nového balíčku Sport. Další změna se týká kompletní programové nabídky. Ta podražila o 200,-Kč měsíčně.

Digi Sporty nyní jako prémiové kanály

Zásadní změnou v programové nabídce Nové Digi TV CZ je přesunutí sportovních kanálů Digi Sport z balíčků Základ a Extra do balíčku Sport. Znamená to, že zájemci o Digi Sporty si nyní musí připlatit, resp. si vybrat jiný prémiový balíček.

Hlavní kanály Digi Sport 1 a Digi Sport 2 v klasickém SD rozlišení byly až do 29.2.2016 součástí balíčku Základ. V rámci promo akce operátora byly v tomto tarifu až do konce února i stanice Digi Sport 3 HD a Digi Sport 4 SD. Ty ovšem s omezenou programovou nabídkou. Z důvodu omezení vysílacích práv pro české území byly některé sportovní přenosy zablokovány. Digi Sport 3 HD a Digi Sport 4 SD byly pro české diváky dostupné zejména kvůli přenosům ze španělské La Ligy. Omezení vysílacích práv platí i od 1.3.2016.

Zájemci o programy Digi Sport v lepší technické kvalitě mohli stanice Digi Sport 1 HD, Digi Sport 2 HD, Digi Sport 3 HD a Digi Sport 4 SD sledovat v rámci příplatkového balíčku Extra. V tomto balíku se nacházely i programy Sport 1 HD, Sport 2 HD, Golf Channel a Arena Sport 1. Všechny sportovní kanály byly k 1.3.2016 vyřazeny z Extra balíku a přesunuty právě do nově vzniklého balíčku Sport.

V tarifu SPORT je celkem 10 sportovních programů, z toho 5 v HD rozlišení. Vedle programů Digi Sport 1 HD, Digi Sport 2 HD, Digi Sport 3 HD a Digi Sport 4 SD jsou v tomto tarifu také stanice Digi Sport 1 SD, Digi Sport 2 SD, Arena Sport 1, Sport 1 HD, Sport 2 HD a Golf Channel.

Balíček Sport si mohou zákazníci Nové Digi TV CZ objednat za příplatek 299,-Kč měsíčně. K tomuto balíku je nutné objednat tarif Základ za 299,-Kč měsíčně (tedy 598,-Kč měsíčně. Ceny platí při uzavření smlouvy na 24 měsíců. Bez závazu je balík Sport nabízen za 600,-Kč měsíčně.



Operátor Nové Digi CZ, společnost Lama Energy Group, nedávno získal vysílací práva na španělskou La Ligu pro aktuální a dvě následující sezóny. Dále vlastník platformy drží exkluzivní vysílací práva pro anglickou Premier League na území České republiky a Slovenska.

Zdražení MAXI balíčku

Od 1.3.2016 vstupuje v platnost nová cena za kompletní nabídku MAXI. Tento balíček pořídí zájemci za 699,-Kč měsíčně v první tři měsíce od uzavření smlouvy, od čtvrtého pak 899,-Kč. V obou případech se jedná o zdražení o 200,-Kč měsíčně. Jde o ceny se závazkem na 2 roky. Bez závazku je cena 1800,-Kč měsíčně (původně 1400,-Kč).

redakce





Reklama




Vybrané články