Quantcast

Novinky Skylinku: Konec balíčku MINI, návrat AXN, Nova Sport 1 ve vyšších balíčcích

| Tisk

logo Operátor česko-slovenské satelitní platformy Skylink přichystal pro své zákazníky několik novinek. Do nabídky operátora se vrací program AXN. Sportovní Nova Sport 1 bude součástí vyšších balíčků. Skylink zároveň přestane poskytovat nejnižší placený multikanálový balíček MINI.

Volné vysílání AMC a Sport1

V období od 26. 5. 2016 do 30. 6. 2016 budou programy AMC a Sport1, které jsou zařazeny v balíčcích Multi, Kombi, Multi HD, Komplet a Flexi 7, v rámci VOLNÉHO VYSÍLÁNÍ zpřístupněny i všem zákazníkům Skylinku, kteří mají předplacen balíček Mini nebo Smart.

Nenechte si ujít premiéru dlouho očekávaného seriálu Preacher, jehož předlouhou je stejnojmenný kultovní komiks z 90. let (od 30. 5. každé pondělí od 22:00 s českým dabingem).

Sport1 zase potěší sportovní fanoušky. Již tento víkend čekají diváky závody Formule 1 a právě na stanici Sport1 mohou diváci držet palce svým oblíbeným závodníkům při tréninkových jízdách Velké ceny Monaka. Od 3. června pak čeká fanoušky fotbalu opravdová lahůdka – výroční Copa América Centenario – turnaj, který právě letos slaví sto let, uvítá kromě tradičních týmů Jižní Ameriky poprvé i zástupce Střední a Severní Ameriky.

Parametry pro naladění programů AMC a Sport 1

ParametrAMCSport1
SatelitAstra 23,5°EAstra 23,5°E
Kmitočet (MHz)11 79712 207
PolarizaceHorizontálníVertikální
FEC3/45/6
Symbolová rychlost (kS/s)29 50027 500
NormaDVB-S2/8PSKDVB-S2/8PSK
PilotONON

Programy jsou vysílány v kompresním formátu MPEG-4, pro jejich příjem je tedy potřeba HD satelitní přijímač (nejlépe s certifikátem Skylink READY).



Vyřazení balíčku Mini z nabídky

Od 1. 7. 2016 již nebude v nabídce Skylinku dostupný programový balíček Mini – nebude tedy možné si jej nově předplatit. Všichni stávající zákazníci, kteří mají balíček Mini aktuálně předplacen, budou k 30. 6. 2016 bezplatně převedeni na vyšší balíček Smart, který ve srovnání s Mini nabízí dalších 11 programů.

Důvodem pro ukončení poskytování balíčku Mini je klesající zájem nových i stávajících zákazníků, kteří v drtivé většině nyní upřednostňují nový balíček Smart, který byl spuštěn k 1. 3. 2016.

Nový Ceník platný od 1. 7. 2016 zahrnující tuto změnu najdete ke stažení na webu skylink.cz a skylink.sk.

Náhrada programu Nova Sport 1 programem AXN v balíčku Smart

K 1. 7. 2016 bude z balíčku Smart vyřazen sportovní program Nova Sport 1, který nadále zůstane pouze ve vyšších balíčcích. Ke stejnému dni bude balíček Smart, stejně jako balíčky Multi, Kombi, Multi HD, Komplet a Flexi 7, rozšířen o program AXN.

redakce





Reklama




Vybrané články