Quantcast

freeSAT: Ohlédnutí za rokem 2016. Další novinky budou i letos

| Tisk

logo Nové programy, úžasné výhry, prémiové programy zdarma a spousta zábavy – to vše si mohli zákazníci freeSAT v České republice a na Slovensku užívat v minulém roce.

8 nových programů

Zákazníci freeSAT v České republice získali v roce 2016 celkem 8 nových programů, na Slovensku 27 stanic. Tyto programy přinesly několik různých žánrů a každý zákazník tak nalezl něco pro sebe: milovníci filmů mohli sledovat hollywoodské trháky a některé filmy regionální provenience na programu FilmBox Extra HD či FilmBox Premium HD. Ti, kteří dávají přednost sportu, si přišli na své díky programům ČT Sport HD a Sport 1 HD.

Celé odvětví se posouvá směrem k formátu HD a freeSAT nestojí stranou s 8 novými HD programy pro zákanzíky v Česku (FilmBox Extra HD, FilmBox Premium HD, ČT Sport HD, Jednotka HD, Dvojka HD, Sport 1 HD, Prima HD a ČT 2 HD) a 7 HD kanály na Slovensku (JOJ HD, FilmBox Extra HD, FilmBox Premium HD, Dvojka HD, Sport 1 HD, Prima HD a M5 HD). Navíc freeSAT na rozšiřování nabídky HD programů neustále pracuje.

Více televize a hudebních aplikací

Nové programy nebyly jedinou novinkou vysoké kvality, kterou freeSAT přinesl svým zákazníkům. Operátor vylepšil svou nabídku novou mobilní aplikací pro předplatitele balíčku freeSAT medium HD. Stingray Music jako nadstavba hudebních programů nabízí možnost, aby si zákazníci mohli svou oblíbenou hudbu poslechnout kdekoliv a kdykoliv na svém mobilním zařízení.

Ve spolupráci s FilmBox přinesl freeSAT další aplikaci FilmBox Live, která umožní sledovat jak živé streamové programy, tak přináší neomezený přístup do filmotéky FilmBox VoD.

Rozdáno více než 130 cen

freeSAT během jedné z nejvíce očekávaných sportovních událostí loňského roku, Mistroství Evropy ve fotbale EURO 2016, fandil národní reprezentaci. V době konání šampionátu rozdal freeSAT 23 cen včetně nového HD televizoru. Za zmínku stojí i prosincová soutěž Adventní kalendář s každodenními výhrami a freeSAT tak za celý rok 2016 i prostřednictvím sociálních médií přinesl výhercům na 130 cen.

Více zábavy

Všichni zákazníci freeSAT měli možnost prémiové televizní zábavy díky několika nabídkám zdarma a šesti bezplatným předpremiérám. V roce 2016 dostali zákazníci freeSAT několikrát časově omezenou šanci ochutnat zdarma programy AXN, FilmBox a HBO.



K těmto možnostem navíc během zimního svátečního období přibyl Stingray Christmas – dočasný program přinášející vánoční hudbu.

Celkem přinesl freeSAT v loňském roce 2016 svým zákazníkům na 68 dnů předpremiér zdarma.

Rok 2017 přinese ještě více

Během roku 2017 bude freeSAT pokračovat ve svém úsilí přinášet zákazníkům stále více. Ve snaze poskytovat služby nejvyšší kvality plánuje freeSAT dokončit proces přechodu na formát MPEG-4, který začal v loňském roce. To umožní všem zákazníkům ještě kvalitnější služby a otevře tak prostor pro další programy v HD.

PR článek, UPC DTH

redakce





Reklama




Vybrané články