Quantcast

Digi TV zakoupila práva na bojové sporty

| Tisk

logo Na programu Digi Sport 2 HD budou moci diváci satelitní televize Nová Digi TV a internetové DIGI2GO sledovat kickboxovou show Enfusion Live. Na obrazovky Digi Sportu se vedle fotbalu a tenisu objevuje další sportovní obsah.

Kickboxová show Enfusion Live vstupuje na obrazovky DIGI TV a doplňuje již tak bohatý sportovní obsah zahrnující vysílání fotbalové Premier League, španělské La Ligy či tenisových turnajů ATP. Již v sobotu 18. února od 18:30 hodin odvysílá na kanále DIGI Sport 2 HD první z devatenácti letošních dílů kickboxových střetnutí Enfusion Live z nizozemského Eindhovenu.

Získali jsme vysílací práva na sérii Enfusion Live, takže po špičkovém fotbale a tenisu, který již našim divákům přinášíme, vstupujeme i do mimořádně divácky atraktivního světa bojových sportů. DIGI TV letos odvysílá celkem devatenáct galavečerů z celého světa,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

Enfusion Live je jedna z pěti nejvýznamnějších kickboxových organizací na světě. Každý galavečer se dělí na dvě části: Kickboxing Talents a Enfusion Live. Přestože první část je dle názvu zaměřená na talenty, je také velmi silná a účinkují v ní držitelé pásů mistra světa. Galavečer tradičně otevře ženský duel. To hlavní ale přinese Enfusion Live: utkání Enfusion League a závěrečný duel o titul: v sobotu to bude duel ve váhové kategorii do 67 kg.



V Eindhovenu se v rámci prestižní Enfusion League ve váhové kategorii do 72,5 kg, v níž systémem každý s každým bojuje šest hvězdných kickboxerů, diváci dočkají dvou duelů této prestižní kategorie. „Obrovským lákadlem sobotního programu je hlavně repríza loňského souboje desetiletí, v němž se utkali Nordin Ben a Mohammed Jarraya,“ láká na přenos Stano Galis, který bude galavečer na DIGI Sport 2 HD komentovat.

Ve hře bude v Eindhovenu také bojovník Martin Pacas, který se v supertěžké hmotnostní kategorii utká s Ismaelem Lazaarem. Dění ve studiu DIGI Sportu svými postřehy obohatí Robert Kajánek, promotér a manažer klubu Diamond Gym Žilina a kickboxer Vlado Dracula Moravčík. Kickbox je bojový sport, ve kterém se využívá kombinace východních a západních bojových technik. V kickboxu se zápasí ve stoji, zápasení na zemi je zakázané. Pokud jeden ze zápasníků spadne, je zápas přerušen do té doby, než opět vstane a je schopen pokračovat.

redakce





Reklama




Vybrané články