Quantcast

JOJ Cinema HD od 1.2. v nabídce Nové Digi TV CZ

| Tisk

logo Nabídka satelitní placené televize Nová Digi TV CZ se k 1. únoru rozšíří o HD verzi filmového kanálu JOJ Cinema, který je dostupný klientům této platformy od října loňského roku. Doposud jen v SD rozlišení.

JOJ Cinema HD vysílá stejný obsah jako v SD, liší se technickou kvalitou distribuce.

JOJ Cinema HD/SD vysílá filmy a seriály nepřerušované reklamou.

Vyšli jsme vstříc našim zákazníkům. Kanál JOJ Cinema je hodně oblíbený a sledovaný. Zvýšením kvality vysílání zatraktivníme divákům zážitek ze sledování oblíbených filmů či seriálů. V letošním roce se mohou těšit například na tituly jako Nemilosrdní (Antigang), Valerian, Hybná síla (Momentum), Deepwater Horizon, či Kurýr: Restart,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ. Kanál JOJ Cinema je zákazníkům Nové DIGI TV dostupný už v programovém balíčku EXTRA a samozřejmě v kompletním MAXI balíčku.

Zákazníkům Nové DIGI TV, kteří mají set-top box Kaon, se změna projeví automaticky. Pokud tomu tak nebude, je potřeba set-top box restartovat. HD kanál uvidí na stejné pozici, kde dosud sledovali verzi s nižším rozlišením. Uživatelé CA modulů musí provést naladění kanálu ručně zadáním následujících parametrů.

technické parametry:

satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 12,380 GHz
polarizace: vertikální
SR: 30000
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK



Připomínáme, že k 1.2.2017 dojde k překlopení transpondéru s frekvencí 12,380 GHz z DVB-S/QPSK do DVB-S2/8PSK. Uživatelé vlastních přijímačů s CA moduly budou muset provést přeladění přijímače - norma se změní z DVB-S na DVB-S2, modulace z QPSK na 8PSK, FEC z 5/6 na 3/4 a symbol rate z 28000 na 30000 ksymb/s.

ČTĚTE TAKÉ:
* Slovak Telekom překlopí TP do DVB-S2

Změna parametrů se dotkne nejenom diváků JOJ Cinema HD ale i zákazníků, kteří sledují programy Prima LOVE, Prima ZOOM, Prima COOL, TELKA, TV Smíchov, Sport1 HD, Nova Sport 2 HD, Golf Channel, ČT:D/ČT:art či JOJ Family.

Satelitní Nová Digi TV CZ již nabízí 100 programů z toho 21 v HD rozlišení.

redakce





Reklama




Vybrané články