Quantcast

Nová Digi TV CZ bez NGC v SD, Magio Sat a Nová Digi TV SK s UP Network

| Tisk

National Geographic v SD rozlišení již není dostupný pro zákazníky Nové Digi TV v Česku. V sítích Magio Sat a Nová Digi TV SK je místo NGC poskytován nový dokumentární kanál UP Network.

Abonenti satelitní placené televize Nová Digi TV CZ dnes přišli o dokumentární kanál National Geographic v klasickém SD rozlišení. Provozovatel platformy tuto verzi programu v tichosti vyřadil ze své nabídky.

Zákazníci mohou National Geographic sledovat i nadále a to v HD rozlišení. SD a HD verze mají ale odlišný obsah. Vypnutá SD verze měla navíc atraktivnější obsah.

SD verzi NGC dříve vyřadil ze své nabídky i operátor ST, provozovatel satelitních platforem Magio Sat a Nová Digi TV SK.

Na uvolněné kapacitě po SD verzi National Geographic objevil nový SD program - UP Network. Jde o zbrusu nový mezinárodní kanál - první televizní stanici v Evropě zaměřenou výhradně na letectví. Svým divákům nabídne prakticky vše o letectví - od prazákladů až po nejaktuálnější novinky.


obrázek

technické parametry - UP Network:

satelit: Intelsat 10-02 (1°W)
frekvence: 12,643 GHz
polarizace: vertikální
SR: 26666
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK



UP Network
service ID: 4023
video PID: 2302
audio PID: 2303 česky (AAC)
CA systémy: Conax (CAID 0B1C), Nagra MA (CAID 1882)

UP Network je součástí nabídek satelitních platforem Magio Sat a Nová Digi TV SK. Do české platformy Nová Digi TV zatím program nebyl zařazen.

redakce





Reklama




Vybrané články