Quantcast

FLIX TV přidává program ID HD se zaměřením na krimi žánr

| Tisk

logo Nabídka satelitní placené televize Flix TV se rozšiřuje o další program. Provozovatel služby zařadil do nabídky stanici Investigation Discovery (ID) v HD rozlišení, která se zaměřuje na detektivní žánr. jedná se v pořadí o druhou programovou novinku v tomto měsíci. Přesně před týdnem operátor přidal do nabídky dětský program Nickelodeon.

ID HD mohou klienti Flix TV sledovat od 8.2.2018 v rámci základního programového balíčku Dobrá TV. Kanál ID HD si vybrali přímo zákazníci operátora v nedávném průzkumu. Flix TV na základě vvýsledku ankety se rozhodl zařadit program do nabídky, kterou chce mít atraktivní jak pro stávající, tak i pro potenciální další klienty.

Na konci loňského roku došlo v rámci globální strategie společnosti Discovery k významné změně - skupina Discovery přidala do své nabídky nový detektivní kanál ID HD. Krátce poté stanice prošla grafickou a programovou úpravou. Využívá nový vzhled a přináší svým divákům obsah té nejvyšší kvality. Program uvádí kriminální pořady formou dokumentů, zabývající se zločiny dle skutečných událostí.


obrázek

Program ID HD doplňuje stávající portfolio atraktivních stanic skupiny Discovery v nabídce FLIX TV - Discovery Channel, Discovery Science HD, Discovery Showcase HD, Animal Planet HD, TLC, Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD.

technické parametry - ID HD:

satelit: Eutelsat 16A (16°E)
frekvence: 11,471 GHz
polarizace: vertikální


SR: 30000
FEC: 5/6
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

ID HD má dvě zvukové stopy - českou a anglickou.

Komplexní programová nabídka je velmi pestrá. Momentálně FLIX TV nabízí v ČR již přes stovku programů, z toho 32 v HD kvalitě. Zákazníci jistě ocení akční nabídku. Při uzavření smlouvy na 24 měsíců získají 50% slevu na vybranou programovou nabídku po dobu 3 měsíců a instalaci s vybavením za 1 Kč v ČR, resp. 1 € v SR. Navíc klienti, kteří si zvolí roční frekvenci platby, získají další slevu ve výši 20%.

redakce





Reklama




Vybrané články