Quantcast

Telly zve zákazníky k testování nového uživatelského rozhraní

| Tisk

logo Televizní operátor Telly připravil nové uživatelské rozhraní set-top boxů pro internetovou televizi Telly. Do ostrého testu aktualizované aplikace s novou grafikou a novými funkcemi se může zapojit každý zákazník Telly, který využívá set-top box Arris VIP 1113 nebo Arris VIP 4205. Kromě používání nové aplikace před jejím oficiálním spuštěním získá prvních 1000 přihlášených zákazníků na jeden měsíc Velký balíček Telly se všemi programy bez navýšení ceny. Informovala o tom společnost Telly.

Zapojit zákazníky do testování našich aplikací a dát na jejich doporučení, patří k férovému přístupu Telly ke svým zákazníkům“, Říka Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb. „Telly je inovativní tam, kde to zákazníkům přináší užitek a proto do našich změn chceme zákazníky zapojovat co nejvíce, jejich názor a zkušenost jsou pro nás moc důležité“, dodává Iveta Šlapalová.

Nové uživatelské rozhraní pro používané set-top boxy Arris VIP 1113 nebo Arris VIP 4205 si mohou zákazníci vyzkoušet jednoduše zaregistrováním na stránce: https://telly.cz/arris, kde se dozví všechny podmínky testování. Operátor Telly zaregistrovaným zákazníkům pošle informační email s termínem, kdy jim zpřístupní nový firmware se všemi novinkami, které k novému rozhraní patří. Po celou dobu testování se zákazníci mohou podělit s operátorem Telly o své zážitky a také posílat podněty k vylepšení na adresu arris@telly.cz.

K novinkám, které s sebou aktualizace přináší, patří:

* Nová intuitivní moderní grafika, stejná jako u aplikace Telly pro Android TV.
* Zjednodušené a rychlé ovládání několika tlačítky.
* Rozšířený programový průvodce.
* Volba titulků a teletext pro vybrané kanály.
* Společné nahrávky mezi zařízeními jednoho uživatele. Pořad, který si např. nahrajete na mobilní aplikaci nebo webovém prohlížeči budete mít nahraný i na set-top boxu a naopak.


* Náhledy a možnost listování v dalších pořadech během přehrávání.

Telly postupně sjednocuje a inovuje všechny své aplikace. Vydala již výrazně inovované aplikace pro mobilní telefony Android a iOS, v průběhu dubna aktualizovala aplikaci pro webový portál. Nyní přichází na řadu rozhraní pro set-top boxy Arris a připravovaná aktualizace aplikace pro Samsung Smart TV, obě se stejným uživatelským prostředím jako má aktuální aplikace pro Android TV. Televize tak půjde ovládat jednoduše několika tlačítky.

redakce





Reklama




Vybrané články