Quantcast

FilmBox Premium s aktualizovanou grafikou

| Tisk

logo Filmová a distribuční společnost SPI International pokračuje v omlazování audiovizuálního hávu svých programů. V tomto měsíci představil vysílatel svůj program FilmBox Premium v nové podobě a to na všech územích, kde je program poskytován.

SPI / FilmBox představil v dubnu letošního roku novou vizuální podobu programu FilmBox a to pilotním spuštěním v České republice a na Slovensku. Nový vizuál hlavního kanálu FilmBox se objevil na dalších trzích v červenci.

Po nedávném představení další změny - přejmenování programu FilmBox Plus na FilmBox Stars nyní provozovatel uvedl nový grafický balík i pro svůj prémiový filmový kanál FilmBox Premium. Tentokrát zároveň na všech trzích, kde je tento program k dispozici.


ČTĚTE TAKÉ:
* FilmBox Plus se mění na FilmBox Stars



S potěšením oznamujeme, že v souladu s naším cílem poskytovat našim klientům dokonalý zážitek ze zábavy, využívají od srpna naše kanály FilmBox Premium nový, modernější grafický vzhled,“ řekl Haymi Behar, marketingový ředitel společnosti SPI International. „Tento přechod odráží náš závazek poskytovat služby a produkty nejvyšší kvality. Cílem nové grafické podoby programu je zlepšit uživatelskou zkušenost spojením známých a praktických prvků,“ dodává Behar.

FilmBox Premium je vlajkovou lodí mezi prémiovými kanály SPI / FilmBox a vysílá nejžhavější trháky, oceněné světové filmy a slavné hollywoodské kousky s nejoblíbenějšími hvězdami. Kanál má v současnosti téměř 5 milionů předplatitelů na celém světě, v mnoha zemích nacházejících se ve střední a východní Evropě díky novým dohodám pokračuje růst jeho vlivu v globálním měřítku.

redakce





Reklama




Vybrané články