Quantcast

FilmBox Plus se mění na FilmBox Stars

| Tisk

logo Filmová a distribuční společnost SPI International chystá změnu v portfoliu svých lineárních kanálů pod značkou FilmBox. V noci z 31. srpna na 1. září 2020 bude program FilmBox Plus přejmenován na FilmBox Stars.

Divákům má po tomto rebrandu přinést ještě větší nadílku zvučných jmen stříbrného plátna.

Uběhlo pár měsíců od spuštění nového grafického balíčku na programu FilmBox a mediální společnost SPI/FilmBox International má další novinku pro diváky v České republice a na Slovensku. Stanice FilmBox Plus dostane nový název a logo. Už od prvního září ji tak diváci budou moci nacházet pod názvem FilmBox Stars.

Označení Stars, což v češtině znamená hvězdy, hovoří jasnou řečí - obnovená stanice přinese divákům ještě více televizní zábavy díky větší porci filmových kousků s hvězdným obsazením.



V SPI/FilmBox se vždy snažíme přinášet inovativní produkty s využitím moderních trendů a služeb, které uspokojí současné divácké potřeby. Tato komplexní transformace odráží náš závazek přinést divákům kvalitní zábavu, nejpopulárnější filmy, oblíbené seriály a hollywoodské trháky obsazené světově známými tvářemi,“ říká CEO SPI International Berk Uziyel.

FilmBox Plus (od 1. září FilmBox Stars) vysílá filmy žánrů, jako je drama, krimi či thriller, zábavu ale přináší i na obrazovky komedie, rodinné filmy a televizní seriály.

redakce





Reklama




Vybrané články